Sosyal Haberleri

Sosyal Haberleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Başkan Taşkın: Kaybedecek Vaktimiz Yok

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Battalgazi'nin Yeni Cazibe Merkezi, Botanik Market

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidanlığın devamı olacak şekilde ve sosyal donatı alanı eklemek için oluşturulan Botanik Market’te her türlü dış mekan süs bitkisi ve iç mekan bitkileri yer alıyor.

Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Ramazan Ayı Hane Ziyareti

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, sosyal amaçlı aile ziyaretlerini sürdürüyor.

Malatya'nın Başarılı Müdürü Galip Sökmen, Antalya'ya Atandı

       Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Cumhuriyetin 100. Yılına Büyükşehir'den Resim Çalıştayı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim Çalıştayı devam ediyor. 

Başkan Gürkan, Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı Makamında Ağırladı

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Battalgazi'de Yaz Spor Okulları Başlıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta yaşanan Asrın felaketinin izlerini silmek, çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmelerini sağlamak ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmek amacıyla 12 branşta “Yaz Spor Okulları”nın startı veriliyor.

Başkan Koçak'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Güzin Koçak, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Gök, Fırsatçılık Yapan Şerefsizdir

Başkanı Gökhan Gök, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Malatya’nın da aralarında olduğu birçok illerde can kaybına, yaralanmalara ve büyük yıkımlara sebebiyet veren deprem felaketinin ardından fırsatçılık yapanlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Gönülden Gönüle Gönül Tabağı Projesi

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü aile, mahalle ve komşuluk kültürünü yaşatmak adına ‘Gönülden Gönüle’ sloganı altında ‘Gönül Tabağı’ projesini başlattı.

Arapgir Belediyesinden Taşeron İşçilerin Ücretlerine Ve Sosyal Haklarına Zam Yapıldı

Arapgir Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası Malatya Şubesi arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonucunda işçilerin maaşlarına ve diğer sosyal haklarına yüzde altmış artış yapıldı.

Battalgazi’de Ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası

Sosyal ve kültürel alanda birçok aktiviteyi ilçedeki gençlerle buluşturan Battalgazi Belediyesi, bu kez de ödüllü “Ayak Tenisi Turnuvası” düzenliyor. 15 yaş ve üzeri gençlerin 3’er kişilik takımlar halinde başvuru yapabileceği turnuvada son başvuru tarihi ise 13 Şubat Pazartesi olarak açıklandı.

2023 Yılı SOGEP Proje Fikri Alınmaya Başlandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), 2023 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) proje fikri önerilerini almaya başladı.

AKÇADAĞ-DER , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

( AKÇADAĞ-DER ) Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Battalgazi Yeşilçam Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Çınar, Topsöğüt Mahalle Sakinlerinin Talep Ve İsteklerini Dinledi

“Topsöğüt’ün Fiziksel Ve Sosyal Gelişimi İçin Her Türlü Gayreti Gösteriyoruz”

Akçadağ'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlandı

Akçadağ Belediye Başkanı Sayın Ali Kazgan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Başpınar Sosyal Tesislerinde Gazetecilerle Bir Araya Geldiler.

Battalgazi Belediyesi 3 Bin 125 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ilçedeki kırsal mahallelerde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımı devam ediyor.