Hanımefendi Hanife Yazıcı'dan Ramazan Ayı Hane Ziyareti

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, sosyal amaçlı aile ziyaretlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ziyaretleri kapsamında Hanımefendi Yazıcı’ya, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın ve kurum müdürleri eşlik etti.

Hanımefendi Yazıcı, hane ziyaretlerinde bulunarak, başta çocuklar olmak üzere ailelerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, yanlarında olmaya devam ediyor.

 Ziyaret ettikleri ailelerle sıcak ve samimi ortamda sohbette bulunan Hanımefendi Yazıcı; “Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, onları dinlemek ve kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmaktır.” dedi.

Aileler, Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyete, yaptıkları ziyaretten ötürü mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Hanımefendi Hanife Yazıcı Yeşilyurt İlçesindeki Aileleri Ziyaret Etti

Hanımefendi Hanife Yazıcı Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden 4 aileye hane ziyaretinde bulunarak sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretleri kapsamında Hanımefendi Yazıcı’nın yanında, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Koordinatör Kaymakam Tarık Emre Uşen, Koordinatör Kaymakam Tayfun Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın ve kurum müdürleri hazır bulundu.

Aileler, Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete yaptıkları ziyaretten memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

Hanımefendi Hanife Yazıcı Battalgazi İlçesinde Hane Ziyaretinde Bulundu

Başta Hanımefendi Hanife Yazıcı olmak üzere Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal ve kurum müdürleri Battalgazi ilçesinde ikamet eden 4 aileye ziyaret gerçekleştirdi.

Amaçlarından birinim devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek olduğunu söyleyen Hanımefendi Yazıcı “Elimizden geldiğince sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olmak, dertlerinize çözüm bulmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sıkıntılarını paylaşarak bir nebze olsun rahat eden hane sahipleri, sizlerin evlerimize gelerek bu hayırlı günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk diyerek Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN