AKÇADAĞ-DER , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

( AKÇADAĞ-DER ) Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Battalgazi Yeşilçam Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AKÇADAĞ-DER Başkanı Maskar, Bugün burada davetimize icabet eden siz değerli tüm basın mensubu dostlarımıza şahsım ve Yönetim Kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Gazetecilik kurumu, Dünya'da olduğu gibi dördüncü kuvvet olarak özgür, demokratik ve modern toplumların en önemli yapı taşlarından birini oluşturmaktadır. Halkın doğru ve tarafsız haber alma imkanın teminatı olan gazetecilerin kaleminin ve bulundukları mecraların özgür olması son derece önemlidir. Mesleki olarak yaşadıkları tüm zorluklara rağmen, doğrunun peşinde gitmekten ve kamuoyunun doğru bir şekilde haberlere ulaşmasını sağlamaktan vazgeçmeden, tüm özverileriyle çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, daha özgür bir ortamda mesleklerini icra etmeleri için AKÇADAĞ-DER olarak tüm basın ve yayın mensubu arkadaşlarımızın yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

AKÇADAĞ-DER Başkanı Murat Maskar, Bu duygu ve düşünce ile Malatya Basınına yıllarca emek veren ve burada bulunan Dernek Başkanlarım ve Basın Mensubu arkadaşlarımızı mesleklerindeki emek ve başarılarından dolayı bizim açımızdan maneviyatı çok büyük olan, bir plaketle günün anısına onure etmek istiyoruz. Tekrar tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN