Şampiyon Haberleri

Şampiyon Haberleri

Alt Yapımızdan Yetişen Şampiyon Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz

Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün Şampiyon Kick-Bokscularını Makamında Ağırladı.

Türkiye Şampiyonası Sanda İl Seçmeleri İlimizde yapıldı

Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilciliğimizin 2023 Faliyet Programda Yer Alan Türkiye Şampiyonası Sanda İl Seçmeleri İlimiz Yakınca Spor Salonunda Yapıldı.

Malatya U 16 Futbol Liginde Malatya Şehirspor Şampiyon Oldu

Malatya U16 Futbol Ligi'nde mücadele eden, Malatya şehir Spor grubunda şampiyon oldu.

Battalgazi’deki Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

Liseler Arası Online E-Spor Turnuvası’nın Ödül Töreni Düzenlendi.

Battalgazi’deki Heyecan Ve Rekabet Dolu E-Spor Turnuvası Sona Erdi

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçede ilk kez online olarak düzenlenen “Liseler Arası Online E-spor Turnuvası” sona ererken, tüm dünyayı kasıp kavuran ve kısa sürede ülke genelinde en popüler oyunlarından olan Valorant ve League of Legends oyunlarının yer aldığı turnuvada şampiyon olan Fearless Malatya Lisesi ve Çilekler Malatya Lisesi takımları, 100.000 VP ve 100.000 RP ödülün sahibi oldu.

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Tamamlandı

“Kentimizin Sportif Vizyonuna Katkı Sağlayan Güzel Bir Organizasyon Oldu”

Büyük Bir Organizasyona Ev Sahipliği Yapıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Başladı.

İki Yıl Üst Üste Malatya Şampiyonu Çamlıca Koleji

Malatya Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol İl Şampiyonası'nda Özel Çamlıca Koleji takımı bir kez daha Malatya şampiyonu oldu.

Başkan Güder, Malatya Şampiyonunu Tebrik Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Yusuf Okyay U-18 Futbol Ligi’nde grubunu namağlup lider tamamlayan ve Play-Off’lardaki zorlu rakiplerini de mağlup ederek Malatya Şampiyonu olmayı başaran Battalgazi Belediyespor’lu futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Kadın Voleybolculardan Başkan Güder’e Şampiyonluk Sözü

Kadınlar Voleybol 2. Lig 16.grupta namağlup şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü başkanı, antrenörü ve oyuncuları, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kadın voleybolcular, Başkan Güder’e şampiyonluk sözü verdi.

Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler Ve Yıldızlar Yarışması Yapıldı

Türkiye wushu kung-fu İl Temsilciliğinin 2022 Faliyet Programında Yer Alan Wushu Kung Fu Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler ve Yıldızlar yarışması ilimiz Yakınca spor salonunda hafta sonu gerçekleştirildi

Şampiyonların Koleji Çamlıca’dan Davet Var

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Malatya’daki merkezi olan Özel Çamlıca Koleji, Bursluluk ve Çamlıcaya Kabul Sınavına tüm öğrencileri davet etti.

Cumhuriyet Kupa Şampiyonası Battalgazi İlçesinde Yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı Karate Cumhuriyet Kupası Şampiyonası ilimiz Battalgazi Spor Salonunda Yapıldı.

Wushu Kungfu Sanda Cumhuriyet Kupa Şampiyonası Malatya’da Yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Wushu Kungfu Sanda Cumhuriyet Kupası Şampiyonası İlimiz Yakınca Spor Salonunda Yapıldı.

MASKİ ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” sona erdi. Turnuvada, Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı’na bağlı Abone İşleri takımı şampiyon oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bilardo Bölge Şampiyonası Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Tesisi içerisinde yapımı tamamlanan ‘Bilardo Salonu’ açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Milli Çalıştırıcı Özçınar, Başarılı Sporcuları Yetiştirmeye Devam Edeceğiz

Başakşehir gençlik Spor ilçe müdürlüğü budokaido sporcuları İstanbul, Türkiye Balkan, uluslararası, Avrupa ve dünya şampiyonasına katılmak için elit sporcu çalışmasına hız kesmeden devam ediyor milli çalıştırıcı Seydi battal gazi Özçınar gençlik Spor ilçe müdürlüğü olarak antrenmanlarımıza haftanın 5 günü aralıksız devam etmekteyiz.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks Şampiyonası Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün süren Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks şampiyonası, müsabakalar sonunda tamamlandı ve kazanan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Vali Hulusi Şahin, Milli Sporcu Hatice Akbaş'ı Kabul Etti

Vali Hulusi Şahin Milli Sporcu Hatice Akbaş’ı Kabul Etti Vali Şahin, Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Hatice Akbaş’ı Valilik Makamında kabul etti.

Muharrem Zeyno Futbol Turnuvası Şampiyonu İnönü Üniversitesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Muharrem Zeyno Futbol ve Mehmet Aslan Voleybol turnuvası sona erdi.

Türkiye Şampiyonası Minik Ve Yıldızlar İl Seçmesi Malatya’da Yapıldı

Türkiye MuayThai Federasyonu Türkiye Şampiyonası Minik – Yıldızlar il seçmesi İlimizde Yapıldı.

Ayla Fırat, Malatya BOKS Tarihine Geçti

Malatya adına Boks tarihinde ilk defa bayanlarda Avrupa Boks Şampiyonasında 60 kg’da yarışan Milli Sporcu Ayla FIRAT derece yapmamasına rağmen tarihe geçti.

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcuları Hedef Büyüttü

Yeşilyurt Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımının sporcuları hedef büyütüp, A Milli Takım forması altında dünya ve olimpiyat şampiyonalarına gitmeyi hedefliyor.