Malatya'nın Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu'na Önemli Görev

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

        Malatya’nın yetiştirdiği Dünya Şampiyonlarından Ünlü Kuaför Şener Eroğlu Uyuşturucuyla Mücadelede bende varım diyerek Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu DUMFED Ailesine katıldı. Eroğlu” Çocuklarımızı madde bağımlılığına kaptırmamak için gece gündüz çalışmalarımıza hız vereceğiz. Biz yola çıktığımızda en azından bir kişiyi kurtarmayı hedefleyerek yola çıktık. Bir kişiyi kurtarmak insanlığı kurtarmak demektir” dedi.

        Dünya uyuşturucu ile mücadele federasyonu (DUMFED) tarafından yapılan yazılı açıklamada; “  Değerli Başkanlarım Malatya İl Başkanlığına Malatya’nın yetiştirdiği Saygın ve örnek isimlerden Sayın Şener Eroğlu atanmıştır. 


        Malatya İl Başkanı Şener Eroğlu’nun hayatı başarılarla dolu. Bu başarılarını yeni görevinde de sürdüreceğinden eminiz. Başkanımızı kutlar görevinde başarılar diliyorum.”

        DUMFED Malatya İl Başkanlığına atanan Şener Eroğlu ise” (DUMFED) Genel teşkilat Başkanı Sayın Murat Koç ve Genel Başkanımız Sayın Halil Toprak 'a teşekkür ediyorum. DUMFED Malatya il Başkanı olarak gece gündüz demeden ekibimizle birlikte çalışacağız. 

         Uyuşturucu ile mücadele bir insanlık görevidir. Son yıllarda uyuşturucu ile mücadele konusunda hükümetimizin ve İçişleri Bakanlığının yürüttüğü politikalar taktire şayandır. Bunu da polis ve jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen değişik türevlerdeki uyuşturucuların miktarından kamuoyu ve bu alanda Türkiye'nin en büyük uyuşturucu ile mücadeledeki başarısını yakından bilmekteyiz.

          Bizi Bu göreve layık gören Genel Teşkilatlarımızdan sorumlusu Murat Koç, Doğu Anadolu bölgesi Başkanı Teşkilat Başkan yardımcısı Şahin Yılan ve değerli üyelerimize dostlarımıza hayırlı olsun mesajından dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’mız için çalışacağız ve yapılan güzel işleri kamuoyuna paylaşacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN