Milli Sporcularımız IFK KYOKUSHİN Doğu Avrupa Şampiyonası'ndan Madalya İle Döndüler

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milli Sporcularımız IFK KYOKUSHİN doğu Avrupa Şampiyonasından madalya ile dönerek yüzlerimizi bir kez daha güldürüp Ay Yıldızlı bayrağımızı göklere çektiler.

2. Aralık da Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan IFK KYOKUSHİN Doğu Avrupa şampiyonasına katılan Mili sporcularımızdan Fatma Coşkun, büyük bayanlarda 55 kiloda Avrupa ikincisi, yine Büyük bayanlarda 60 kiloda Hilal Burcu Yıldız Avrupa ikincisi, U11’de 60 Kiloda Selnur Ağaya Avrupa ikincisi olurken U11’de 40 kiloda Tarık Ergin Avrupa üçüncüsü olarak madalya ile döndüler.

Diğer taraftan ise Antrenör Seydi Battal Gazi Özçınar Avrupa şampiyonasında onkrca kritik maçlar da orta hakem görevi verildi.

Gazetemiz Haber Etkin’e Açıklamada bulunan Antrenör Seydi Battal Gazi Özçınar zor koşullarda büyük bir özveri ile hazırladığımız, Doğu Avrupa IFK KYOKUSHİN Şampiyonasında müsabakalarda üstün başarı gösteren sporcularımızı tebrik ederim. Ayrıca sporcu kızlarımızın, gençlerimizin yurtdışındaki bu başarısı için bizlere yardımcı olan Federasyon Başkanımız sayın Aslan Abid OĞUZ’a, Teoman MUTLU ve Sait Karaali’ başkana İsmail Yıldırım hocama, Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan‘a yardımları için çok teşekkür ederiz. Ayrıca başarılı sporcularımızı 13 Aralık Çarşamba günü makamında kabul edecek olan Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin‘e de çok teşekkür ederim. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN