Milletvekili Haberleri

Milletvekili Haberleri

Ölmeztoprak, Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileniyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Er, Özal Köklü Değişimlere Öncülük Etmiştir

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Milletvekili Fendoğlu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Mübarek Ramazan Şerifi Uğurlamanın Hüzününü Yaşarken Bir Yandan Da Ramazan Bayramı’na Kavuşmanın Heyecanını Yaşıyoruz.

Ağbaba, Malatya'da Kaybetmedik Birbirimizi Yeniden Kazandık

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Şunu bilin hiç haram yemedim, bundan sonra haram yiyeninde boğazında kalsın'

Ülkücüler Koray Aydın’a Kazanma Sözü Verdi

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca organize edilen istişare toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Malatya’da yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Fendoğlu, Bu Sadece Bir Yerel Seçim Değildir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Bu sadece bir yerel seçim değildir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki Cumhur İttifakının zaferinin intikamını 31 Mart’ta fitne ve etik dışı hareketlerle almaya çalışıyorlar.

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Genç Partisinden Veli Ağbaba’ya Tam Destek

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Ekibiyle Birlikte Seçim Çalışmaları Kapsamında Malatya Genç Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

Malatya İspendere Göleti Yatırımında EKAP'a Girildi

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 2023- 2024 yılları arasında Malatya’ya yapılan yatırımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Milletvekili Ağbaba'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde mesleğini hakkıyla yapan, tarafsız ve objektif olan tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum dedi.

Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak -Darende Karayolu’nun yatırım programına alınmasını istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak-Darende Karayollarının yatırım programına alınmasını talep etti.