Milletvekili Fendoğlu'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Mübarek Ramazan Şerifi Uğurlamanın Hüzününü Yaşarken Bir Yandan Da Ramazan Bayramı'na Kavuşmanın Heyecanını Yaşıyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız kutlu bir dönemin arkasından bayrama kavuşmuş bulunmaktayız.

Cenabı Allah’tan niyazımız Ramazan ayı boyunca  tuttuğumuz oruçları, kalpten edilen dua ve ibadetlerimizi kabul etmesidir.

Ramazan; diriliş mevsimi, tövbe mektebi, huzur ve dayanışma medeniyetidir.

Ramazan bayramı orucun mükafatı, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun, hatır sorma ve gönül almanın , yapılan hataların affedilmesi, kırılan kalplerin onarılması, hayatımızda dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda düşünmemiz için önemli günlerdendir.

Ramazan ayının manevi atmosferiyle birlikte idrak edeceğimiz Bayram’ın; birliğimizin perçinlenmesine, kucaklaşmamızın kuvvetlenmesine ve umutlarımızın yeşermesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Bu mübarek günlerde, Filistin topraklarında meydana gelen ve vicdan taşıyan her insanın yüreklerini dağlayan, bütün dünyanın gözleri önünde cereyan eden bu insanlık dramı görüntülerine şahit olarak buruk karşıladığımız mübarek Ramazan Bayramı’nın, Filistin’de terörist devlet İsrail’in saldırılarına maruz kalan din kardeşlerimiz için de felaha kavuşma vesilesi olmasını  niyaz ediyor, Gazze’yi ablukaya alan terörist İsrail’in yaptığı soykırımı kınıyor ve lanetliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kahraman şehitlerimizi rahmetle, hürmetle anıyor; şehit analarımızın, şehit babalarımızın ve şehit yakınlarımızın bayramını gönülden kutluyorum.

Gazilerimize en iyi dileklerimi sunuyor, halen tedavi altında bulunanlara şifa temennilerimle hayırlı bayramlar diliyorum.

Şu anda milletimizin varlığı, güvenliği ve istikbali için mücadele veren, nöbet tutan tüm  güvenlik güçlerimize sağlık, başarı ve esenlikler temenni ediyor, Büyük Türk Milletinin, Aziz Malatya’lı hemşerilerimin gönül ve kültür coğrafyamızda varoluş mücadelesi veren kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN