Malatya Haberleri

Malatya Haberleri

Vali Ersin Yazıcı Kızılay Kan Şubesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için Malatya Park Avm girişinde Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından açılan stantı ziyaret etti.

Başkan Gökhan Gök’ün Engelliler Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Engelliler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Er, Anneler Karşılıksız Sevginin Timsalleridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Anneler Gürü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Er,  Kalıcı Konutlarına Kavuşturmanın Gayretinde Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İkizce Mahallesi’nde yer alan İkizce Konteyner Kentte yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Malatya’da Trafik Kazası

Ölmeztoprak,  Depremde Hasar Alan Tarihi Cami Ayağa Kaldırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alması sonucu ibadete kapatılan “Akçadağ Merkez Çarşı” caminin restorasyonu için ihale sürecinin tamamlandığını belirtti.

Nisan Ayında Malatya Havalimanı’nda 74.312 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Özcan, Dünya Kayısı Ticaret Merkezini Basına Tanıttı

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Yaptığı, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'ni Basına Tanıttı.

Malatya’nın Ayağa Kaldırılması Noktasında Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığı’nda saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Güç Birliği İle Malatya Ve Yeşilyurt İçin Seferber Olacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

MOTAŞ Gece Seferleri İle Malatyalıların Hizmetinde

Malatyalıların gece saatlerinde de ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlayabilmesi amacıyla MOTAŞ, gece seferleri düzenlemeye başladı.

İl Emniyet Müdürü Çankal, Basın İle Buluştu

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Malatya Basın Kuruşlarıyla ve Basın çalışanlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Sadıkoğlu’ndan TOKİ’ye Hayati Çağrı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOKİ’nin deprem konutlarının inşasında kullandığı malzeme ve hizmet alımını Malatya firmalarından yapmasını talep etti.

Malatya KOM’DAN Kaçış Yok

Malatya Komun Başarılı Çalışması Devam Ediyor. Malatya Kom Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor.

Malatya Asayişi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Ekiplerimizce İlimizde Meydana Gelen Dolandırıcılık Olaylarının Önlenmesine Yönelik Yapılan Çalışmalar Araklısı Devam Ediyor.

Genel Başkan Taşçı'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti. HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Malatya kongresi için Malatya'ya geldi ve burada bazı ziyaretlerde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Hayatla Yarışılmaz” temalı programa katıldı.

Ülkü Ocaklarından Öğrencilere “Uzem Ve Odak2023” Eğitim Kartı Desteği

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, Atatürk Lisesi öğrencilerine, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan “Uzem ve Odak2023” Eğitim destek kartı hediye etti.

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

Sürücü, Yeniden Güven Tazeledi

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığına Ahmet Sürücü, Güven Tazeledi.

 Er, Şehrimizi Ayağa Kaldırmak İçinVar Gücümüzle Gayret Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli seyahat edebilmeleri adına merkezde ve kırsalda yol açma, onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Geçit ‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısına Katıldı

‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır.

Ölmeztoprak, Topsöğüt ve Dilek’te İncelemelerde Bulundu

Yeşilyurt’ta temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Topsöğüt ve Dilek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Turistik Tren İkinci Seferinin İlk Durağı Malatya Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresine alternatif iki yeni turistik tren, ikinci seferini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nden Vatandaşlara Ücretsiz Fide Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Orduzu Katı Atık Entegre Tesisinde Yetiştirdiği Binlerce Sebze Fidesini, Vatandaşlara Ücretsiz Bir Şekilde Dağıttı.