Başkan Dağ, Anneler Günü Kutlu Olsun

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Zeki Dağ; Cennetimiz Olan Annelerimizin Bu Özel Günlerinde Ellerinden Öpüyoruz, Vefat Eden Annelerimiz Allahtan Rahmet Ve Hayata Olan Annelerimize Sağlık Ve Sıhhatler Diliyoruz Ve Ellerinden Öpüyoruz Dedi..


Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Anneler Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı. 
Başkan Zeki Dağ, Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, sınırsız merhameti ve eşsiz şefkatiyle bizleri karşılayan annelerin, salt bir günle sınırlı hatırlanmasının yetmeyeceğine inanıyor ve haykırıyoruz, Hayata olan Annelerimizin kıymetini bilelim ve vefat eden Annelerimize rahmet diliyoruz. Cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin ve sabrın sembolü olan annelerin gelecek nesli inşa eden yönüyle, aile ve toplum hayatımızdaki yeri ve önemi tartışılamaz, Annelerimizin kıymetini bilmeliyiz ve Annelerimize her zaman olduğu gibi sahip olmalıyız. Unutmayınız Cennet Annelerin Ayağın Altındadır.

O kutlu mekanda,  anne karnında ne düşünür ne de sıcaktan bunalmak vardır. Anne karnında bebek için yorulmak da yoktur.  Anne karnının yemişi (yemeği) sürekli olup, korkunun, üzülmenin olmadığı, mutluluğun yaşandığı yerdir… Anne karnında içene lezzet veren içecekler olduğu gibi, susamak da yoktur. Çektiği, gönlünün arzuladığı tatları, annenin aşermesiyle karşılanan namütenahi bir yerdir… Anne karnı bizim açımızdan annemizin en korunaklı, en emin olduğumuz yer değil midir?


Annelerimiz Bizim İçin “Cennet” Değil Midir?
Henüz dünyaya atılmadan/doğmadan yaşadığımız ve hiç üşümediğimiz, sıcaktan bunalmadığımız asla yorulmadığımız o mekanda, yemişi (yemeği) sürekli olup, korkunun, üzülmenin olmadığı, sonsuz denebilecek bir mutluluğu yaşarken, içene lezzet veren içecekler olduğu gibi hiç susamadığımız, ve pis olan hiçbir şeyin olmadığı o en hijyen ortamda, nefsin çektiği, gönlünün arzuladığı tatları, yorulmadan ve karşılığında hiçbir ödeme yapmadan karşılanan ve bizim açımızdan en korunaklı, en emin olduğumuz o namütenahi bir yerin sahibi olan ve bu yönüyle de bizim için “Cennettir” de denebilecek, bu dünyada “Cennetimiz” olan annelerimizdir…

Bizi biz kılan değerlerin mana derinliğinde, bu denli özel olan, bütün annelerin, bu özel günlerini şahsım tüm Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına kutluyor, dualarına muhtaç olduğumuzu belirtiyor, o mübarek ellerinden öpüyoruz.
Hayata Olan Annelerimizin Ellerinden Ve Vefat Eden Annelerimize Allahtan Rahmet Ve Mekânları Cennet Olsun.


 
Zeki DAĞ
Anadolu Basın Birliği 
Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN