Başkan A. Ece Budan, Anneler Günü Kutlu Olsun

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Genel Başkanı Ayşe Ece Budan,  Anneler Gürü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı. Genel Başkan Ayşe Ece Budan’ın Mesajı Şöyle.

Genel Başkan Budan,  Annelerimize sahip çıkmalıyız. Hayata olan Annelerimizin ellerinden öpüyorum ve Vefat eden Annelerimize Allahtan rahmet diliyorum. Annelerin her zaman baş tacı olduğunu unutmamalıyız. Cennet Annelerin Ayağın Altında Olduğunu Unutmayınız.

Karşılıksız sevgi, şefkat ve merhametle bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan annelerimizdir. Annelerimiz hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Hoşgörünün tükenmez kaynağı olan Annelik, bizim inanç anlayışımıza göre de yüce ve kutsaldır. Sevgili Peygamberimiz, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.  

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Genel Başkanı Ayşe Ece Budan,  Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayatlarına yön veren, büyük pay sahibi olan annelere olan vefa borcunu hiçbir şekilde ödeyemeyiz ve unutmayacağız. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan annelerimizi yılın bir günü değil, her zaman yanlarında olarak onlara olan minnet borcumuz olduğunu unutmamalıyız. HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Tüm Anneler Gününü Kutluyorum Dedi.

Ayşe Ece Budan
HİMYAÇDER Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN