El Haberleri

El Haberleri

Vali Yazıcı, Engelliler Haftası Kapsamında Düzenlenen “Temsili Askerlik Törenine” Katıldı

Valimiz Ersin Yazıcı, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Altay Kışlasında engelli vatandaşlarımızın “Temsili Askerlik Törenine” katıldı.

FIRAT EDAŞ Çalışanlarına Arama Kurtarma Eğitimi

Faaliyet gösterdiği Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yatırımlarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), sosyal sorumluluk bilinciyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde çalışanlarına arama kurtarma eğitimi aldırdı.

Ebeler Ve Hemşireler Haftası Kapsamında Konferans Düzenlendi

Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Ebeler ve Hemşireler Haftası kapsamında Malatya İl Kongre ve Kültür Merkezi konferans salonunda etkinlik düzenlendi.

Başkan Er, İstiklal Meşalesi 19 Mayıs’ta Samsun’da Yakıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Ölmeztoprak, Malatya’ya Sağlık Yatırımları Arttırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya’nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek,  yatırımlara ise  her geçen gün yenilerinin eklendiğini  belirtti.

Medicana Konteyner Kent’e Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı; Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek’in katılımı ile Özel Medicana Sivas Hastanesi, Sivas MBA okulları ve Sivasspor Kulübü paydaşlığında organize edilen, Medicana Konteyner Kent ziyaretine katıldı.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ‘Şehitleri Anma Hatim Ve Dua’ Programı Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ‘Şehitleri Anma Hatim ve Dua’ programı yapıldı.

Hanife Yazıcı Şehitler İçin Hatim Programına Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet; şehitlerin ruhunu yüceltmek amacıyla, Sanat Merkezinde düzenlenen “Şehitler İçin Hatim” programına katıldı.

Vali Ersin Yazıcı’dan Aile Haftası Mesajı

Toplumun çekirdeği ve temel yapı taşı olan aile, yüzyıllar öncesinden bizlere miras kalmış önemli bir kurumdur. Her toplumun kökeni bir aileye dayanır. Sağlam ve güçlü bir toplum ancak güçlü ve düzenli ailelerden oluşur. Aileye düzen vermek aynı zamanda toplumu da düzenlemek demektir.

Vali Yazıcı, Dünya Çiftçiler Günü Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle, Tarımsal Üretiminin Geliştirilmesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde düzenlenen Zirai Ekipman, Fide ve Tohum Dağıtım Törenine katıldı.

Vali Yazıcı, Yeşilyurt İlçesindeki Meyve Bahçelerine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; “Dünya Çiftçiler Günü” münasebetiyle, Yeşilyurt ilçesinde bulunan kayısı ve kiraz bahçelerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

 Otokoç 2. El Bayı Malatya’da Açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden, kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El’in bayisi Malatya’da hizmete girdi.

Malatya’mızın Çarşısı Tekrar Esnafı İle Buluşacaktır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde esnaf odası başkanları ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Fendoğlu, Kışla Caddesi Esnafının Sorununu TBMM Gündemine Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tebligat gönderilerek 15 gün içinde işyerlerini boşaltmaları istenen Kışla caddesi esnafının sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirerek, alternatif çarşı gösterilmesini ve kurban Bayramı sonuna kadar müsaade edilmesini istedi.

Başkan Taşkın: Uğraştıran Değil, Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Başkan Zor, Anadolu Basınından Etki Ajanlığı Değerlendirmesi

ABB Genel Başkanı M. Bora Zor: “Gazeteciler, habercilik refleksini kaybediyor. Etki Ajanlığı konusunu basın üzerindeki ablukayı daha da artıracaktır.”

32 Bin Öğrenciye Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, doğal kaynakların verimli kullanılması ve atık miktarının azaltılmasının önemini öğrencilere anlatıp, bilinçli ve duyarlı bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına destek vermek amacıyla başlattığı “Sıfır Atık ve Çevre Bilinci’ Eğitimlerine aralıksız devam ediyor. 

Vali Yazıcı’dan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Malatya’ya Bundan Sonra’da Desteklerimiz Olacak

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Anneler Günü Kutlu Olsun

Vali Ersin Yazıcı’dan Anneler Günü Mesajı

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.