Medicana Konteyner Kent'e Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Dr. Çiğdem Şimşek'in katılımı ile Özel Medicana Sivas Hastanesi, Sivas MBA okulları ve Sivasspor Kulübü paydaşlığında organize edilen, Medicana Konteyner Kent ziyaretine katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Hanımefendi Hanife Yazıcı; Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek’in katılımı ile Özel Medicana Sivas Hastanesi, Sivas MBA okulları ve Sivasspor Kulübü paydaşlığında organize edilen, Medicana Konteyner Kent ziyaretine katıldı.

Ziyaretlere; Hanımefendi Yazıcı, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor Kulübü futbolcuları katılarak, Konteyner Kent’te yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımıza hediyeler dağıttı. Hediye dağıtımı sırasında Hanımefendi Yazıcı ve Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek, kadınlarımızın anneler gününü kutladı.

Program Sivassporlu futbolcular ve konteyner kent’te kalan çocuklar arasında oynanan futbol müsabakası ve akabinde  yöresel Sivas köftesi ikramının yapılmasıyla  sona erdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN