Hanife Yazıcı Şehitler İçin Hatim Programına Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet şehitlerin ruhunu yüceltmek amacıyla, Sanat Merkezinde düzenlenen 'Şehitler İçin Hatim' programına katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Şehitlerin ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileyen Hanımefendi Yazıcı; “Şehitlik, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir.  Kahraman şehitlerimiz, vatan uğruna canlarını feda ederek bizlere bu vatanı emanet ettiler. Bizlere düşen vazife, şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onların anısını yaşatmak, onlara hak ettikleri onuru ve şüphesiz saygıyı sunmaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Bu programda emeği geçenlere ve hatim okuyan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Akabinde Malatya Müftülüğü Vaize Ümmügülsüm Bayraktar tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti, şehitlik mertebesinin önemini belirten konuşma ve hatim duası yapıldı. Ardından şair; Nilüfer Zontul Aktaş ve Tuğba Tülin Durdu tarafından şehitlik ile ilgili, şiir dinletisinin gerçekleştirilmesiyle program sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN