Başkan Haberleri

Başkan Haberleri

Ocak Partisinde İl Başkanı Mehmet Coşkun Oldu

Kuruluşu kısa zamanda olmasına rağmen 10 ay gibi kısa sürede Kendini tanıtan ve Türkiye'de ilgi odağı olmaya devam eden Ocak Partisinin Malatya İl Teşkilatında bayrak değişimi yaşandı.

Başkan Taşkın’dan 1 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Sadıkoğlu, Rezerv Alan Uygulaması Belirsizliği Artırıyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde mülk sahibi vatandaşı ve işyeri sahibi esnafı rahatsız eden Rezerv Alan uygulamasına tepki gösterdi.

2024 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında 2024 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu ve İdare Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi.

Başkan Taşkın: Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Genel Başkan Maskar'dan Belediye Bşk. Yrd. Atay'a Ziyaret

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Ata'nın Huzurunda

Ankara'nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktılar.

Taşkın: Rezerv Alan İlan Edilen Mahalle Sayısını 28’e Çıkardık

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret ederek mevcut rezerv alanların durumu ve rezerv alanların sayısının artırılmasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Gürkan, Dünyanın Hiçbir Yerinde Böyle Bir Bilanço Açıklaması Görülmemiş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kendi dönemindeki belediye ve şirketlerin borcunu açıkladı.

Başkan Er, Bu Makamlara Gelecekte Sizler Oturacaksınız

Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda önemli makamları devralan çocuklar bu yıl da geleneklerini sürdürerek, makamları 1 günlüğüne devraldı.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Başkan Geçit, Koltuğunu Fatma Nazlı’ya Bıraktı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Topsöğüt Yeşilkonak Erdem Okulu öğrencilerinden Fatma Nazlı’ya devretti.

Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Er, Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Malatya’mızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.