Başkan Zor, Ulusal Egemenlik, Geleceğimizin Teminatıdır

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M.Bora Zor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Zor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

104 yıl önce kurulan TBMM’nin birlik ve beraberliğimizin, demokrasimizin ve geleceğimizin teminatı olduğunu belirten Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M.Bora Zor, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milleti, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Tek bir egemenlik vardır, o da ulusal egemenliktir” sözleri ile ulusal egemenliğin önemini dile getirmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Bugün Millî iradenin hayata geçirildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü dünya üzerindeki tüm çocuklara armağan ederek, yarınların inşasında çocuklarımızın ne kadar önemli olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir.

Biz de bugün bir kez daha bütün çocuklarımızın bayramını ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz " dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN