Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Ata'nın Huzurunda

Ankara'nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktılar.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104 Yılı ve Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir’e ziyarette bulunarak Ata’nın huzurunda bulundular.   Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu” 23 Nisan 1920, yüce Türk milletinin var olma mücadelesinin de en önemli adımıdır. Böyle anlamlı bir günü çocuklarımıza armağan eden Atatürk sayesinde tam 104 yıl önce, daha kurtuluş savaşı sürerken, ulusumuz egemenliğini ilan etti.

 Ankara Hekimhanlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği Olarak böyle önemli bir günde yönetim kurulumuzla birlikte ‘ Cumhuriyetimizin kurucusu Atamızı Ziyaret Ettik. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyen bir liderin emanetini taşıyoruz. Çok iyi biliyoruz ki Cumhuriyetin çocuklarının içindeki Atatürk ve cumhuriyet sevgisi devam ettikçe 23 Nisanlarımız hiç bitmeyecek, bayrağımızı dalgalandıran çağdaş nesiller yetişecek. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN