Başkan Yalçın Arıcak'tan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Alperenler Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı Ziyaret Etti. Başkan Yalçın Arıcak, Vatanseverler Derneğin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz ve çalışmalarından Başarılar diliyorum Dedi.

 

Başkan Yalçın Arıcak, Bizler Alperen Ocakları olarak bugün, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettik. Vatanseverler Derneği Denel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu Üyelerinin çalışmalarını takdir ediyoruz ve destekliyoruz dedi.

 

Alperenler Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

 

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Alperenler Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, yönetim kurulu arkadaşların bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmalar hakkında bazı bilgiler verirken, Bizler dernek olarak çok önemli projelerimizin olduğunu ve bu projelerimizi zaman içinde hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor dedi. Başkan Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden Alperenler Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN