Keskin, Milli Onurun Dirilişi 19 Mayıs 1919 Tarihinde Yeniden Yazılmıştır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 'Milli onurun dirilişi 19 Mayıs 1919 tarihinde yeniden yazılmıştır' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MESOB Başkanı Şevket Keskin’in; Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajı şu şekilde: “19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le başlayan süreç, Türk milletinin tarihinin yeniden yazılması ve milletin egemenliğine giden yolun başlangıç adımı ve bir dönüm noktasıdır.

Umutsuzluk, yoksulluk, yılgınlık içinde ve hareketsiz kalmış millet varlığına olan inancın ifadesi ve milli onurun dirilişi 19 Mayıs 1919 tarihinde yeniden yazılmış ve o gün yakılan bağımsızlık ve özgürlük meşalesi hiç sönmeden devam ediyor.

19 Mayıs 1919 ruhu milletimizin yüreğindeki canlılığını aynen korumaktadır. Devletimize ve milletimize olan inancımızı her koşulda koruyarak ülkemize ve milli ülkümüze sahip çıkmaya ilelebet devam edeceğiz.

Esnaf camiası olarak; Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN