Başkan Zor, Gençler, Sorumluluğunun Bilincinde

M.Bora Zor 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Samsun'da yakılan bağımsızlık meşalesinin 105. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M.Bora Zor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutladı.

19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basan Gazi Mustafa Kemal’in bağımsızlığa giden yolun milletle aşılabileceğinin farkında olduğunu belirten Zor, “19 Mayıs, Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı oldu. Emperyalizme karşı verilen mücadele, cumhuriyetin ilanı ile taçlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs’ı gençlere bayram olarak armağan etti. Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği gençler de bu emanetin geleceğe taşınması için üzerindeki sorumluluğun bilincindedir.

Milletine ve ülkesine karşı sorumluluklarını bilen gençlerimiz, hem milletimizin hem de Cumhuriyetimizin geleceğinin en önemli unsurları olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti’ni gençliğe emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Bora ZOR

Anadolu Basın Birliği

Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN