Kiraz, Her Zaman En Büyük Desteği Bize Verdiniz

CHP Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi İl Başkanlığımız Döneminde Her Zaman Bizlerin Yanında Oldu, Desteklerini Her Zaman Bizden Esirgemediler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

CHP Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz,  Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi İl Başkanlığımız Döneminde Her Zaman Bizlerin Yanında Oldu Desteklerini Her Zaman Bizden Esirgemedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle CHP Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz’dan Anadolu Basın Birliği Derneğine Bir Ziyaret Gerçekleştirildi.

CHP’li Kiraz beraberinde Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanları ile birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret ederek 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.  

CHP İl başkanlık görevini yürüten ve aynı zamanda CHP’den milletvekili aday adayı olan Enver Kiraz, gazetecilerin günlerini tebrik ederek;  “Bir süre önce aday adayı olmak için istifamı vermiştim ama henüz il başkanımız atanmadığı için parti temsil noktasında görevime devam ediyorum dedi. İl başkanımız belirlenmesi ile birlikte görevi devredeceğiz. Anadolu Basın Birliğin çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz.  Geçmişten bugüne kadar önemli dönemlerde ziyaret ettiğimiz, düşüncelerimi paylaştığımız bir dernektir. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve objektif olarak görevlerinin yapan Dernek Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelerini tebrik ediyorum.

Başkan Kiraz, Basın bizim için çok önemlidir. Bizler her zaman yerel basının yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Zeki Dağ, Başkanlığında Malatya’da yaptıkları başarılı çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz. Hem basın anlamında, hem Malatya’nın sorunları anlamında, vatandaşların tarafsız ve objektif haber alması anlamında önemli hizmetler yapıyorlar, buda bizleri gurur düyoruz ve kendilerini kutluyorum dedi.

Dijital bir çağdayız. Burada olan bir haber anında dünyanın dört bir yanında görüntülenebiliyor. Böyle bir ortamda elbette dünyada yaşayan, Malatyalılarında, Malatya’dan haberdar olma anlamında da önemli bir görev üstleniyor çalışan gazeteci kardeşlerimiz. Özellikle gazete ve benzeri basın yayın kuruluşların birçoğuna da önemli maliyet vardır.  Bu artışlar nedeniyle birçok kuruluşun kapanma ile karşı karşıya kaldığını görüyoruz ve görmekteyiz. Bu vesileyle tüm çalışan gazeteciler gününü yürekten kutluyoruz, ifadelerine yer verdi.  

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle bu gün derneğimizi ziyaret eden CHP Malatya İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Enver Kiraz, Yeşilyurt İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN