Sahipsiz Malatya Diyorlar… İşte Şanahan

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Aylardır Malatya Yeşilyurt İlçesine Bağlı Olan Ve Merkez Mahallerden Şanahanın Bir Hastalık Tehlikesiyle Karşı Karşıya.

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Nerede bu İlin yetkilileri ve yöneticileri, Geliniz Yeşilyurt İlçesine bağlı olan merkez mahallerimizden Şanahan bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Başkan Yalçın, Yarın burada büyük bir hastalık ve salgınlık olursa sorumlusu kim ve kimlerdir.

Başkan Ahmet Turan Yalçın, Şanahan Mahallesinde bulunan mesire yerindeki çirkin ve zehir akan dereyi yerinde inceledik ve gördük, Ne hikmetse yetkililer burayı göremiyorlar. Yeşilyurt İlçesine bağlı olan merkez mahallerimizden olan Şanahan, Çayda atık suların bölgeyi çok kötü etkilediği haberlerini takipçilerim tarafından yoğun mesajlar aldığım için bu gün bölgeye gittim. 

Şanahan Mahallesi Muhtarımızla görüştük, Mahalle Halkıyla bir bir görüştüm ve atık su mahalline Muhtar ve vatandaşlarla gittiğimde gördüğüm manzara ve etrafa yayılan anlatılması mümkün olmayan koku ve suyun buharlaşarak çevreye verdiği zararı bizzat olay mahallinde yaşadım. 

Mahalle halkı sebze edemez durumda kapı pencerelerini açamaz halde Yaşamlarını İdame Ettirmeye çalışıyor. Merak ediyorum bu hayati konu ile ilgili Malatya' nın Seçilmiş ve Atanmışları nerede neden ilgisiz ve duyarsızlık içerisindeler. Yazık değilim burada oturan vatandaşlarımıza. 


Devlet memuru olduğu halde Seçim propagandaları esnasında Ak Parti  Belediye Başkan adayları ile Mahalle, Mahalle, kapı, kapı dolaşan Malatya Çevre Şehircilik il müdürü, 1 ve 2 organize sanayi müdürleri nerede, Malatya sivil Toplum Kuruluşları Ve Siyasi parti Temsilcileri nerede. Malatya Sahipsiz değil diyen Malatya Millet Vekilleri, aramakla bir türlü ulaşılamayan ve yine Ak Parti İl Başkanı neredesiniz.  Muhtar Ve vatandaşlar çalmadık kapı arşınlamadıkları yol kalmamış ama sonuç kocaman bir HİÇ.! 

Burada Sayın Valimize sesleniyorum, Sayın Valim siyasiler burada ki vatandaşlarının sesine kulak vermiyorlar. Burada ki vatandaşlarımız sizlerden yardım bekliyorlar.  Sayın Valim, Zamanız olursa bir burayı görmenizi istiyorum. Şanahan mahallesinde oturan vatandaşlarımız sıkıntı içindeler.

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı, Özellikle Sağlıktan, İnsan hayatından ve hastalıklardan çok daha iyi bilen ve anlayan Hekim hatta Profesör olan Yeşilyurt Belediye Başkanına Sesleniyorum lütfen bir zahmet klimalı şatafatlı makam odalarınızdan, oturduğunuz o döner koltuklardan kalkıp gidin ve gerçekleri kendi gözlerinizle görün o kokuyu o havayı teneffüs edin, etinde bakalım o kadri Şinas Şanahan Halkı neler yaşıyor görün.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN