Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Seçildi

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçesi 1. Olağan Kongresinde Tek Listeye Gidilirken, Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Getirildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçesi 1. Olağan Kongresinde Tek Listeye Gidilirken, Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Getirildi. İttifak Partisi Akçadağ İlçesi 1. Olağan Kongresine Parti Yöneticileri, STK, Oda Başkanları, Bazı Siyasiler, Davetliler, Bazı Basın Kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensubu Katıldı.

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanlığına seçilen Mercan Cengiz, Kongre Konuşmasında Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi. Başkan Mercan Cengiz, Birliğin olduğu her yerde mutlaka başarı vardır. Başkan Cengiz, Bayan kardeşlerimizin mutlak siyasi partilerde yer almalı ve siyaset yapmalıdır dedi.

Başkan Mercan Cengiz, Konuşmasını Şöyle Sürdürdü: Türkiye İttifak Partimiz Akçadağ İlçe Kongresine Hoş Geldiniz Sefalar Getirdiniz. Öncelikle bu kongremizde bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan kıymetli İl Başkanım Sayın Ramazan Tatar, Hekimhan İlçe Başkanı Emre Can Gül, Kuluncak İlçe Başkanı Şengül Göktürk, Darende İlçe Başkanı Ramazan Gül, STK, Oda Başkanları, Siyasi Parti temsilcilerimiz, Partimizin kıymetli üyeleri, Her zaman zor şartlarda görev yapan çok kıymetli basın mensubu kardeşlerim,  Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize şahsım ve Partim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanlığına seçilen Mercan Cengiz, bugün Akçadağ İlçe kongremizde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize şahsım ve Partim adına teşekkür ediyorum, elimizden geldiği kadar Malatya’mıza ve Akçadağ İlçemize hizmet edeceğiz. Ben Akçadağlıyım ve Akçadağlı olduğumdan dolayı gurur duyuyorum dedi. Başkan Cengiz, Yapılan bu kongremizin Ülkemize, Malatya’mıza ve yine Akçadağ İlçemize hayırlı olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN