Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığı Engellileri Unutmadı

3 Aralık dünya Engeliler günü ve Haftası nedeniyle Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il başkanlığı Veysel Karadémir başkanlığında Malatya Atlıspor kulübünün Alişardaki At çiftlikinde Barbüke vererek engellilerle birlikte oldular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

3 Aralık dünya Engeliler günü ve Haftası nedeniyle Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il başkanlığı Veysel Karadémir başkanlığında Malatya Atlıspor kulübünün Alişardaki At çiftlikinde Barbüke vererek engellilerle birlikte oldular.

 Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il başkanlığının düzenlediği programa ilgi hayli fazlaydı.  Osman Güder adına Battalgazi Belediye başkan yardımcısı İsmet Sarıgül katıldı. ESOB Başkanı Şevket Keskin, Gaziler dernek başkanı Ibrahim cengiz Milli sprcular sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri Muhtarlar katıldı. Programın Açılış konuşmasını Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il Başkanı 'Veysel Karadémir yaptı. Tüm engelli çocuklarda bizim çocuğumuzdur.

Allah tüm engelli çocukların yar ve yardımcıları olsun. Her sağlam bireyler birer engelli adayı olduğumuzu unutmayalım. Onların yanında olsun tüm büyüklerimize ve desteğini esirgemeyen Büyüklerimize ve destek olanlara. Engelli yavrularımızı onları eğiten hocalara ve ailelerine selam olsun, hepsine en derin saygılarımızı sunuyor teşekkür ediyorum dedi. Kinci konuşmacı olarak Battalgazi Belediye başkan yardımcısı İsmet Sarıgül yaptığı konuşmada Osman Güder başkanın selamını getirdim sizlere diyerek başladı. Sonra ise Battalgazi Belediyesi olarak bu güne kadar tüm Engellilerin yanındayız bundan sonrada yanlarındayız sorunlarının çözülmesi noktasında birlikte hareket edeceğiz dedi.

Tüm katılanlara ve bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum dedi. .ESOB Başkanı Şevket Keskin yaptığı konuşmada Programı düzenleyen emeği geçenleri kutluyorum. Engelli Kardeşlerimizle birlikte olmak benim önceliğim. Bizler birer engelli adayıyız. Bu nedenle engellilere saygı önceliğimiz olmalıdır. Alişar At çiftliğine bu güzel organizasyona ev sahipliği ettiği için. Teşekkür ediyorum. Tekrardan sizlerle birlikte olmak güzeldi dedi. Etkinlikte, İstanbul Piliç in Bilal Yıldırım'ın sponsorluğunda Barbüke Partisi verildi. Engelli çocuklarımız Ok atıp Atlara binerek güzel bir gün geçirdiler. Günün anısına Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il Başkanlığı adına Başkan  'Veysel Karadémir çocuklara hediye taksim etti. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN