Saime Palancıoğlu'ndan, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret

Saime Palancıoğlu'ndan, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Saime Palancıoğlu’ndan, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Palancıoğlu, “Bizler her zaman STK’larımıza önem verdiğimiz gibi bugünde burada bulunuyoruz. Yeter ki güzel ve sağlıklı işler yapılsın. Bizlere düşen bir şey olduğunda her zaman yanınızda olacağımızı da buradan belirtmek isterim” dedi.

Palancıoğlu Sürücü Kursun Yönetim Kurulu Başkanı ve yıllarca Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyasi hayatına devam eden ve hala davasına sahip çıkarak çalışmalarına devam eden ve hepimizin ablası olan Saime Palancıoğlu, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajlarını verdi. Palancıoğlu, “Yeter ki bizler Ülke olarak hep birlik içinde olalım” dedi.

Saime Palancıoğlu, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz yıllardır PKK’yla mücadele ederek neredeyse bitirme noktasına getirmiştir. Dünyada olduğu gibi Ülkemizde de yaşanan koronavirüs belasıyla uğraşarak çok sayıda vatandaşlarımızı kaybettik ve bu vesileyle çok üzgünüz. Allah bir daha bu tür hastalıkları vermesin” diye konuştu.

Palancıoğlu, Son günlerde Ülkemizin bazı İllerinde yaşanan orman yangınları ve sel Felaketleri bizleri derinden üzmüştür. Orman yangınları Ülke olarak yüreğimizi yakmıştır. Bir fidan, bir çam kaç yılda yetişiyor. Güzel ormanlarımızı ve yeşilliğimizi yok ettiler. Bu güzel ormanlarımızı yakanların bir an önce yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti. Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketi çok üzücü olmuş, Ülke olarak bizleri derinden üzmüştür. Ne hikmetse bu tür felaketler hep arka arkaya gelmiş, ekonomizmi zora sokmuştur. İnşallah bizler güçlü bir devletiz, bir an önce kendimizi düzeltiriz ve yeniden yolumuza devam ederiz. Karadeniz’de yaşanan sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralı olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Palancıoğlu, Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde dün teröristler tarafından yerleştirilen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucunda 3 asker şehit düştü, 2 askerde yaralandı. Şehit olan Askerlerimize Allah’tan rahmet ve alilerine başsağlığı dilediğini belirterek yaralı olan Askerlerimize Allah’tan acil şifalar diledi.

Basın mensupları “Sizler yıllarca Milliyetçi Hareket Partisinde görev aldınız ve burada büyük emeklerinizin olduğunu herkes bilir. Halen burada çalışmalarınız oluyor, sizler bazı siyasetçiler gibi davanıza küsmediniz aksine sahip çıktınız ve çıkmaya devam ediyorsunuz” dediler.

Palancıoğlu Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Saime Palancıoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi bizim kendi evimizdir, bizler her zaman davamıza sahip çıktık ve bundan sonrada hep sahip çıkacağız. Bizler başkaları gibi değiliz. Bizler davasına sahip çıkanlardanız. Bizler Partimizi ve davamızı seviyoruz sevmeye devam edeceğiz, bu sorularınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum.” Saime Palancıoğlu, Bizler bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ettik ve bizleri misafir eden dernek genel başkanı Sayın Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan, “Derneğimizi ziyaret eden Palancıoğlu Sürücü Kursun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saime Palancıoğlu’na şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alpaslan, “Hepimizin ablası olan Sayın Saime Palancıoğlu’nun ziyareti bizleri memnun etmiştir kendilerine teşekkür ediyorum ve Allah kendilerinden razı olsun. Sayın Palancıoğlu Malatya’mızda ayrı bir yeri olan ağırbaşlı bir hanımefendidir. Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisinde siyasi hayatına devam etmektedir ve bizlerde kendilerini takdir ediyoruz. Sayın Saime Palancıoğlu, Kendi davasına her zaman olduğu gibi bugünde sahip çıkıyor. Bu da ayrı bir güzelliktir. Hepimizin Ablası olan Saime Palancıoğlu hem siyasi hayatında hem de iş hayatında Malatya’mızın ekonomisine katkı sağlamıştır. Bizler mutlaka kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız. İşte Sayın Saime Palancıoğlu, bizim kendi bir değerimizdir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan, “Bizler Ülke olarak zor günler içinde olduğumuzu bilmekteyiz. İnşallah Allah’ın izniyle bu zor günleri geride bırakırız. Bizler güçlü bir ülkeyiz. Bizim birliğimiz her zaman daimdir ve daim kalacaktır. Ülke olarak yıllardır PKK’yla mücadele ederek neredeyse bu dış güçlerin hainleri bitmiş durumdadır. Yine Koronavirüs belası nedeniyle çok sayıda vatandaşlarımızı kaybettik. Bazı İllerimize yaşanan orman yangınları içimizi yakmıştır. Karadeniz bölgesinde sel felaketi Ülke olarak üzmüştür bizleri. Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde dün teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda 3 asker şehit düştü 2 askerde yaralandı. Şehit olan Askerlerimize Allah’tan rahmet ve alilerine başsağlığı diliyorum. Yaralı olan Askerlerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Derneğimizi ziyaret eden Palancıoğlu Sürücü Kursun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saime Palancıoğlu’na şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Siyasi hayatında ve iş hayatından üstün başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN