Ramazan Soylu, Gazeteciler Her Zaman Yanımızda Oldu

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Yaptığımız Çalışmalarda Her Zaman Yanımızda Olan Bizlerin Sesini Yaptıklarını Kamu İle Paylaşan Tüm Gazetecilerin 10 Ocak Gününü Kutluyorum Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türk Kızılay Malatya Şubesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Gazetecilere Teşekkür Belgesi Verdi

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Yaptığımız Çalışmalarda Her Zaman Yanımızda Olan Bizlerin Sesini Yaptıklarını Kamu İle Paylaşan Tüm Gazetecilerin 10 Ocak Gününü Kutluyorum Dedi.

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay Kadın Teşkilatı Malatya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Malatya'da Bulunan Basın, Yayın ve Gazetecilere Kızılay’a verdikleri destekten dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu,  "Nerde bir insan acısı varsa Türk Halkının merhametini taşıyan Türk Kızılay iyilik adına sizlerin desteği ile insanlığın yardımına koşmaya devam ediyor. Varlığınız merhamet duygusunun teminatıdır" Türk Kızılay’ı Tüm Dünyanın neresinde ihtiyaç sahibi mazlum halk varsa yanında olmuş ve olmayada devam edecektir. Bizlerin başarısında en büyük pay sahibi sizlersiniz. Sizler bizlerin bütün çalışmasını tüm dünyaya duyuruyorsunuz. Sizlere bizlere verdikleri desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim dedi.

Soylu, Kızılay olarak her çalışmalarının basın mensupları tarafından duyurulduğunu belirterek "Kızılayımızın Malatya'daki çalışmaları takdir edilmiştir. Biz bunu tüm basın mensuplarımıza borçluyuz. Her zaman yanımızda oldular. Bu nedenle Gazetecilerin günü olan 10 Ocak günü Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek basın mensuplarına teşekkür belgelerini vermek istedik. Gazetecilerin günlerini kutluyoruz ve onlara destekleri içinde teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Türk Kızılay’ı sadece Türkiye’de değil tüm Dünyada çok büyük hayır işlerine imza atıyor. Kızılay Türk Milletinin gururu ve göz bebeğidir. Türk Kızılay’ı Elazığ ve Malatya Depreminde vatandaşın yaralarını en kısa zamanda sarmış en kısa zamanda da barınma sorununu çözmüştür. Ayrıca Kızılay'ın Malatya’ya yaptığı yatırımlar şehre çok ciddi katma değer katmıştır. 10 Ocak Gazeteciler Gününde bizleri unutmayıp ziyaretlerinizden dolayı şahsınıza, yönetiminize ve Tüm Türk Kızılay’ı çalışanlarına şahsım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN