Otomobil Sporlarının Uçan Kraliçesi İlkay Kıyak Kupaları Topladı

Co –Pilotlar ve Bayanlar kategorisinde kupalar sahiplerini buldu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ege Otomobil Spor Kulübü tarafından düzenlenen Ege Kupası Gala gecesinde 2016 , yılı sezonunda  branşlarında dereceye giren sporculara  ödülleri törenle verildi. Co –Pilotlar ve Bayanlar kategorisinde kupalar sahiplerini buldu.

Egenin incisi güzel İzmir’in  ve ekranların sevilen yüzü program yapımcısı ve sunucusu  İlkay Kıyak, kupaları toplayarak geceye damgasını vurdu.

Co- Pilot Genel Klasmanda 3.lük kupası

Kategoride-2’de 1.lik kupası

Bayanlar Kategorisinde 1.lik kupası ve 2016 Ege Klasman olmak üzere dört kupanın sahibi oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Dilek Arslan’ın, 2016 Ege Kupasında kadın kadına destek olmak  ve kadınlarında bu sporda yer alması ve adını duyurması için İkay Kıyak’a, sponsor olarak  ve İlkay Kıyak’ın , ilk defa katıldığı yarışta  göstermiş olduğu yüksek performans sonucu  Birincilik ve Üçüncülüğü hak ederek bu branşta da başarı elde etti.

22 ve 23 Nisan tarihlerinde sezonun ilk yarışı olma özelliği taşıyan 27. Ege Rallisi yeni parkuruyla   Pilotların   Otomobil Sporları  severlerine  heyecanın ve adrenalinin yüksek olduğu  yarış  İzmir’de, start alacak. Yapılacak  olan Ralliye 60 ulusal  pilotlar parkurda hazır bulunacaklar.9 .Etap ve 110’u olmak üzere toplamda 450 kilometreden oluşacak yarışta  yolların  Uçan Kraliçesi İlkay Kıyak, Ralli Pilotu Ali Nijad Sirel , ile GT GARAGE olarak Göktuğ Tuncay , desteği ile  parkurda yer alıp  kupa için   tüm hünerlerini , bilgi ve becerilerini sergileyecekler. Düzenlenecek olan yarışta tüm sporculara başarılar dilerim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN