Genç Bayanlardan Anlamlı Futbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Kaymakam sn. Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI adına '' Bayanlar Halı Saha Futbol Turnuvası'' düzenledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anlamlı Etkinlik için Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan YAVUZ şunları söyledi ‘’ Malatya’mızda ve Ülkemizin birçok yerinde büyük hizmetler yapmış ve yapmaya devam eden ve halkın gönlüne girmiş gerçekten gece gündüz demeden canla başla çalışan çok kıymetli biridir Sayın Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI hanımefendi…..

Malatya Gençlik Federasyonu olarak Malatya’mıza yapılan hizmetlere vefamızı göstererek kıymetli hizmet insanlarını yaşarken değer verilmelidir bilinci ile farklı etkinlikler ile onları anmak, hatırlamak ve onura etmek istiyoruz. İşte onlardan biri olan Vatanına, Bayrağına, Devletine ve Milletine en iyi şekilde hizmet eden hizmet İnsanı Sayın Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI hanımefendi adına ‘’Bayanlar Halı Saha Futbol Turnuvası’’ düzenledik.

Turnuvaya görüntülü bağlanan Sayın Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI hanımefendi anlamlı etkinlik için gençlere ve Malatya Gençlik Federasyonuna teşekkür ederek tüm Malatya vatandaşlarına selamlarını iletti.

Bayanlar Halı Saha Futbol Turnuvasına katılım sağlayan genç bayanlar ise; dayanışma, kaynaşma, farklı ve anlamlı etkinliğe katıldıkları için çok memnun olduklarını ve Malatya Gençlik Federasyonu böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ettiler. Ayrıca Malatya’mıza ve ülkemize farklı yerlerinde görev yapmış ve devam eden Sayın Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI hanımefendiye hizmetleri için ve milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğundan dolayı kendilerine müteşekkir olduklarını ilettiler. Anlamlı etkinlik madalya kupa ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN