Genç Antrenör Olan Kemal Gülşen Göreve Hazır

Malatya Muaythai de Yeni Genç Antrenör Olan, Muhammet Kemal GÜLŞEN Göreve Hazır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Muaythai Federasyonu, tarafından 04-08 Temmuz 2021tarihleri arasında Kütahya ilinde düzenlenen Muaythai 1. kademe antrenörlük sınavın da ilimizden katılan Muhammet Kemal GÜLŞEN  Muaythai  1. Kademe Antrenörlük  sınavlarını başarıyla tamamlayıp ilimizin yeni genç antrenörler listesinde ismi yer aldı.

 Konu ile ilgili Basın açıklaması yapan Genç antrenörler, Başta Serdar GÖKÇE,  Vahap KÖSEMEN ve Hanshi İsmet TURNA hocam olmak üzere tüm bizleri destekleyen emek veren tüm hocalarıma sonsuz teşekkür ederim.

Malatya Muaythai’sinin gelişmesinde en büyük destekçisi olan,  ilimizin tüm basın yayın medya organlarına çok teşekkür ederim.

Türkiye Muaythai Federasyonu, tarafından 04-08 Temmuz 2021tarihleri arasında Antrenörlülük kurs hocamız aynı zamanda, Türkiye Muaythai Federasyonu Milli Takımlar Teknik Direktörü YILMAZ ÇEKEN hocamız tüm bilgi ve birikimlerini bize aktarıp, bizlerle bire bir yakından  ilgilenip,  dört gün boyunca özel eğitim verdiği için sizlerin aracığı ile Muaythai Milli Takım Antrenörü Yılmaz ÇEKEN hocamıza çok teşekkür ederim.

Yine bizlere gönül kapısını açan bizleri ağırlayıp onurlandıran dört gün boyunca bizlerin destekçisi ve ev sahipliğini yapan Muaythai Kütahya İl Temsilcisi Mahmut İsa AY hocalarımızda sonsuz teşekkür ederiz.

Türk Muaythai'sinin ve Türk milletinin her zaman hizmetindeyiz. Elimizden gelenin en iyisini Malatya Muaythai’sinin gelişip ilerlemesi için canla başla çalışacağız. Her şey Güzel Malatya'mızın güzel insanları için. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN