Malatya Haberleri

Malatya Haberleri

Ocak Partisinde İl Başkanı Mehmet Coşkun Oldu

Kuruluşu kısa zamanda olmasına rağmen 10 ay gibi kısa sürede Kendini tanıtan ve Türkiye'de ilgi odağı olmaya devam eden Ocak Partisinin Malatya İl Teşkilatında bayrak değişimi yaşandı.

Vali Yazıcı’dan İlimizdeki Fabrikalara Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde, ilimiz istihdamına ve ihracatına, yaptıkları üretim ve sağladıkları iş imkanları ile katkıda bulunan fabrikaları ziyaret etti. 

Ölmeztoprak, Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileniyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Sadıkoğlu, Rezerv Alan Uygulaması Belirsizliği Artırıyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde mülk sahibi vatandaşı ve işyeri sahibi esnafı rahatsız eden Rezerv Alan uygulamasına tepki gösterdi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Dev Ameliyat

Gelişmekte olan ülkeler için en önemli sağlık sorunlarından biri olan Obezite ameliyatları artık çok daha kolay.

Başkan Taşkın: Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku ile Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. Yıl dönümü, Malatya’da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Gürkan, Dünyanın Hiçbir Yerinde Böyle Bir Bilanço Açıklaması Görülmemiş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kendi dönemindeki belediye ve şirketlerin borcunu açıkladı.

Zehir Akıyor... Mesire Alanında ki Bu Görüntüler Şahnahanlıları Korkuttu

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Şahnahan Mahallesinde ki bu çirkin görüntüler Mahalle sakinlerini korkuttu.

Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Er, Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Turizm Haftası Nedeniyle Bazı Etkinlikler Yapılıyor

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ile Arslantepe Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencileri arasında Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi.

Turizm Treni Malatya'da Yöresel Canlı Müzikle Karşılandı

TCDD Ankara- Diyarbakır Turistik tren seferi başladı ve ilk yolcular bu sabah saatlerinde Malatya'ya geldiler.

Malatya’mızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Siyasetçi-Eğitimci-Yazar Asuman Sarıtaç, Çocuk Kitaplarını İmzaladı

Malatya'nın tanınmış simalarından Siyasetçi-Eğitimci-Yazar Asuman Sarıtaç, çocuk kitaplarını imzaladı.

Başkan Aydoğmuş: Yönetime Çağrımdır Acilen Bu Karardan Vazgeçin!

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, BAL ligi ekibi Malatya Spor yönetimine çağrıda bulundu. Başkan Aydoğmuş: “Yozgat Bozok Spor maçında seyirci yasağını kaldırın misafirperverliğinizi Malatya'ya yakışır şekilde gösterin “dedi.

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi’nin II. Birleşimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

 Turizim Haftası Başlıyor

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Malatya’nın Darende ilçesine gezi yapıldı. Gezinin ardından Darende konulu bir sunum yapıldı.