Malatya Valisi Haberleri

Malatya Valisi Haberleri

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

 Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar ve Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey’in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı’dan Aksa Doğalgaz’a Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya’da doğal gaz dağıtım hizmeti veren Aksa Malatya Doğalgaz’ı faaliyetlerini yerinde incelemek ve TOKİ’lerde süren çalışmalara ilişkin bilgi almak üzere merkez ofisinde ziyaret etti.

Vali Yazıcı'dan Fırat EDAŞ'a Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürü Orkun Özgan’ı ziyaret etti. Yazıcı ziyarette, deprem sonrası kentte yürütülen elektrik dağıtım faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Vali Yazıcı'dan Türk Ocakları'na Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ziyaretler kapsamında Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Malatya Valisi Yazıcı, Yıkımlarda Yüzde 70'e Geldik

Malatya Valisi Sayın Ersin Yazıcı, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube’sini Ziyaret Etti.

Depremzede Üreticilere Büyükbaş Hayvan ve Sıvat Dağıtımı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Büyükbaş Hayvan ve Sıvat Dağıtım Programına Katıldı.

Büyük Birlik Partisinden Vali Yazıcı'ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular 

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karamam ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Valisi  Ersin Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

23 Nisan Malatya Valisi Tarık Boztepe 'Sağlam ve Güvenli Evler Yapılsın'

Vali Hulusi Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Şehit Kenan Çetin İmam Hatip Orta Okulu 5. sınıf öğrencisi Tarık Boztepe’ye devretti.

Başkan Yasin DOĞAN’dan Vali Hulusi ŞAHİN’e Ziyaret

Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Derneği Başkanı Yasin DOĞAN, Malatya Valisi Hulusi ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Başkan Gürkan ve Vali Şahin Güney Kuşak Yolunda İncelemede Bulundular

Yolumuz Görsel Zenginlik Ve Güvenli Ulaşıma Katkı Sağlayacaktır Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Hulusi Şahin, çalışmaların devam ettiği Güney Kuşak Yolu’nda inceleme gezisinde bulundular.

Malatya Valisi Hulusi Şahin’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyet’in 99. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve gururu içindeyiz.

MTSO’nun yeni yönetim kurulundan Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 Ekim 2022 tarihinde yapılan seçim sonrası oluşan yeni MTSO Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Malatya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Malatya Valisi Şahin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Battalgazi’de Kurban Bayramı Namazı Eda Edildi

Kurban Bayramı namazını her yıl olduğu gibi bu yıl da Battalgazi’deki Namazgâh’ta kılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Valisi Hulusi Şahin’inde katıldığı namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.

Gürkan, Kayısı Festivali Malatya’nın Tüm Renklerini Bir Araya Getirecek

Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımlarıyla bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayası Festivali basın toplantısı yapıldı.

Büyük Birlik Partisinden Vali Hulusi Şahin’e Ziyaret

Büyük Birlik Partisinden Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin’i Ziyaret Ettiler.

Malatya TSO’dan Vali Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 11 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Malatya Valiliği görevine atanan Malatya Valisi Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Tunceli Valisi Özkan’dan, Vali Şahin’e Ziyaret

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Malatya Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Batman Valisi Hulusi Şahin, Malatya Valisi Oldu

Yeni Valiler Kararnamesi İle Malatya Valisi Aydın Baruş Isparta Valiliğine Atanırken , Batman Valisi Hulusi Şahin Malatya Valiliğine Atandı.

Battalgazi’de Ulu Çınarları Mutlu Eden Buluşma

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel programda Malatya Huzur evinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında bir köprü görevi üstlenen büyüklerimiz bizim en kıymetli hazinelerimizdir” dedi.

Malatya Valisi Baruş’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İstiklal Savaşımızı büyük bir muzafferiyetle nihayete erdiren 30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yıldönümünü bir iftihar ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Vali Aydın Baruş'un Yeni Yıl Kutlama Mesajları

Her yeni yıl mutluluk ve başarı beklentileriyle sağlıklı ve müreffeh...

Gürkan İle Vali Baruş Yeni İtfaiye Binasında İncelemelerde Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte Yeni İtfaiye Binası’nı gezdi. Yeni İtfaiye Binası fiziki ve teknik özellikleri hakkında bilgiler alan Vali Baruş ve Başkan Gürkan, binanın Malatyalılara hayırlı olmasını dilediler.

Gözükara, Sayın Valimize Teşekkür Ediyorum

Malatya Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği olarak, Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş'u ziyaret edip plaket taktim ettik.

Vali Baruş’tan Anayurt Bulvarına Tam Not

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ikinci etabında düzenleme ve yapım çalışmaları gerçekleştirilen Anayurt Bulvarı’nda incelemelerde bulundular.

Gürkan, Polislerimizi Alkışlı Desteğe Davet Ediyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Malatya Valisi Aydın Baruş ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdevin, ile birlikte yok kontrolünde görevli Polis Memurlarını ziyaret ederek başarılar dilediler.

Başkan Gürkan, Vatandaşımızın Daima Yanında Olduk

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte, Kale’de ilçesinde incelemelerde bulunup, Kale Kaymakam Vekili Nurullah Kaya’yı ziyaret ettiler.

Gürkan: Kar Kış Demeden Çalışmalarımız Devam Ediyor

Malatya Valisi Aydın Baruş, AK Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yaygın, Tokluca ve Seküler mahallelerini ziyaret ederek, depremden dolayı hasar gören evlerde incelemelerde bulundular.