Emlakçılar Odası Başkanı Özgül'den Büyük Birlik Partisine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığına Seçilen Abdulvahap Karaman’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.  Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül’ün Ziyaretiyle İlgili Büyük Birlik Partisi Basın Yayın Biriminden Yapılan Açıklama Şöyle.

Emlakçılar Odası Malatya İl Başkanlığı'ndan Parti Binamıza Ziyaret

Emlakçılar Odası Malatya İl Başkanı Sayın Ali Özgül ve İl Yönetimi Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Binamıza ve Yeni İl Yönetimimize Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

Emlakçılar Odası Malatya İl Başkanı Sayın Ali Özgül ve beraberindeki heyet il başkanlığı binamızın açılışı ve yeni il yönetimimizi tebrik etmek üzere Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanımız Abdulvahap Karaman'ı makamında ziyaret ettiler. Emlakçılar Odası Malatya İl Başkanı Sayın Ali Özgül il başkanlığı binamızın açılışı ve yeni il yönetimimizden dolayı bizleri tebrik etti.

Emlakçılık sektörüne gelişmeler ve sorunların ele alındığı görüşme sonucunda ileride yapılabilecek ortak faaliyetler ve sektördeki sorunlar ilgili makamlara iletilmek üzere kaydedildi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Emlakçılar Odası Malatya İl Başkanı Sayın Ali Özgül ve kıymetli yönetimine teşekkür eder faaliyetlerinde başarılar dileriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN