Doğru Partisi'nden, Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret

Doğru Parti Malatya il Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Başkan Yardımcısı Orhan Timuçin, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Koşal Yönetim Kurulu Üyeleri Asuman Sevinçhan ve Güler Özgül'e birlikte...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Doğru Parti Malatya il Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Başkan Yardımcısı Orhan Timuçin, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Koşal Yönetim Kurulu Üyeleri Asuman Sevinçhan ve Güler Özgül’e birlikte, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya şubesini ziyaret ederek çalışmalarından başarılar dilediler. Başkan Yalçın, Bizler Doğru Partisi olarak Malatya’mızın kıymetli STK’larını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyoruz ve bizim için tüm STK’lar önemlidir dedi. İmkanlarımız dahilinde bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir dedi. Ülkemizin ve Malatya’mızın birliği ve beraberliği için hep birlikte çalışmalıyız ve yeter ki bizler birlik içinde olalım dedi. Birliğin olduğu yerde mutlaka birlik ve huzur vardır.

Doğru Parti Malatya il Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Bizler ekip olarak bu gün Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya şubesini ziyaret ederek, Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldık. Dernek Başkanı Mustafa Gözükara, Başkanın zaten çalışmalarını biliyoruz ve medyada takip ediyoruz.  Bizler ve diğer siyasi partiler olarak şehitlerimizi unutmamalıyız ve gazilerimize sahip çıkmalıyız. Başkan Yalçın, Bizler Doğru Partisi olarak Ülkemizin şehitlerine sahip çıktık ve bundan sonarda sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman gazilerimizin yanında olduk ve bundan sonrada gazilerimize sahip çıkmalıyız ve çıkacağız. Bizleri bu gün misafir eden Başkan Mustafa Gözükara ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmalarından dolayı kendilerini ve tüm ekibini kutluyorum ve Allah yar ve yardımcıları olsun dedi.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Derneğimizi ziyaret eden Doğru Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Başkan Yardımcısı Orhan Timuçin, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Koşal Yönetim Kurulu Üyeleri Asuman Sevinçhan ve Güler Özgül’e bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Gözükara, Bizler gazilerimiz için elimizde geldiği kadar ziyaretlerimiz ve yine dernek çalışmalarıyla birlikte STK’larımızı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler verilmekteyiz. Dernek çalışmalarımızla ilgili yaptığımız bu güzel çalışmalar hakkında Malatya kamuoyundan takdir edilmektedir dedi. Bizler dernek olarak her gittiğimiz yerlerde, çalışmalarımızı takdir edilmektedir. Bizlerde dernek çalışmalarımız daha ileriye götürmek için elimde ne geliyorsa onu yapacağız.  Derneğimizi ziyarete gelen Doğru Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN