Büyük Birlik Partisinde Bayramlaşma Programı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut'un katılımı ile sanat sokağında açık havada bayramlaşma töreni düzenledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından düzenlenen Bayramlaşma programına Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Sedat Alataş, Bazı Basın Kuruluşların dernek başkanları, STK Başkanları İl yöneticileri, İlçe Başkanları , Yönetim kurulu üyeleri, Alperen ocakları  ve davetliler katıldılar.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Yönetimi tarafından düzenlenen bayramlaşma programına,  Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa  Destici  telefonla katılarak Malatya il Teşkilatının, Malatyalıların   Bayramını kutladı.BBP Genel Başkan Desteci, ayrıca Birlik ve beraberlik mesajlarını dile getirdi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman,’’ parti olarak bu gün Bayramlaşma programı düzenledik. Düzenlediğimiz bu bayram programımıza bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Uğur Bulut, Başkanımıza ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Sayın Ercan Altunkaya’ şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Başkan Karaman, ‘’Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Malatya’mızın kıymetli basın kuruluşları ve yine STK Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Karaman, Her çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan İl yönetim kurulumuza, yine İlçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımız, Partimizin kıymetli üyelerimize ve yine bu bayram günüz buralara kadar gelen ayalleriniz ve yine çocuklarınız bu düzenlediğim bayramlaşma programımızda yalız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum .’’ şekllnde konuştu.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap, ‘’ Karaman, Bayramlar manevi duyguların zirveye ulaştığı, zengin ve köklü geleneklerimizin her yönüyle yaşatıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının daha da kuvvetlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barışa bırakmalıyız, Bizler ülke olarak birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz.’’ dedi.

Allah’a hamd olsun ki, koronavirüs salgınının etkisini azaltmasıyla birlikte sevdiklerimize sımsıkı sarılabildiğimiz, küçüklerimizin gözlerinden, büyüklerimizin ellerinden doyasıya öpebildiğimiz, huzur ve muhabbet dolu bir bayramı birlikte yaşıyoruz sevinçliyiz.  Yüce Rabbim bizleri bayram sevinçlerinden uzak tutacak salgın, savaş, doğal afet gibi olaylardan ülkemizi ve tüm dünyayı muhafaza eylesin. Mübarek Kurban Bayramının ve kestiğimiz kurbanların kabul ve hayırlara vesile olmasını rabbimden diliyor ve tekrar hepinizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum, bu düzenlendiğimiz bayram programımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza ve misafirlerimize şahsım ve yönetim kurlu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcımız Uğur Bulut,  ise yaptığı konuşmada özellikle PKK sempatizanlığı yapan Mersin Büyükşehir belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert şekilde eleştirirken “ İnşallah önümüze gelecek sandıkta bunlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz dedi. Bir olacak kapı kapı gezeceğiz Partimize layık olduğu yere getireceğiz. Seçimlerde Cumhur ittifakı olarak kendi partimiz kendi amblemimizle seçime gireceğiz. Malatya’da güzel bir hava görüyorum bu güzel hava ve birlikteliği sandıkta iyi sonuçlar alacağına inanıyorum “ dedi

Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Bizler parti olarak büyük bir aileyiz dedi İşte bu gün Malatya İl yönetimiz ve İlçe başkanlarımız, yönetici kardeşlerimizle birlikte buradalar. Yine partimizin emektarları, partili kardeşlerimiz hep birlikte buradalar, buda bizlere büyük güç vermektedir. Bakınız Malatya’mızda birlik ve beraberlik vardır ve hep birlikte görüyoruz, Allah hepinizden razı olsun dedi. Bulut, Birliğin olduğu yerde her zaman başarı vardır ve bu birlikte bizde ve sizlerde vardır ve var olacaktır.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya İl yönetimin ve İlçe başkanlarımızın, Partimize emek veren eski İl Başkanımız Sedat Alataş, başkanımızı, Malatya’mızın kıymetli basın kuruluşlar, STK Başkanlarımıza davetli olarak buralara kadar gelen tüm Malatyalı hemşerilerime şahsım ve Partimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Genel Başkan Uğur Bulut, Bizler Malatya’ya geldiğimizde bizleri hiçbir zaman yalnız birikmeyen ve her zaman yanımızda olan Büyük Birlik Partisi Eski İl başkanımız Sedat Alataş, Başkanımıza teşekkür ediyorum, kendileri her zaman partimizin ve yanımızda olmuşlardır dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN