Başkan Serdar Yıldız  Artık Hergün Sahada ve Milletimizin Yanında  Onların Sesi Olacağız

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Artık Malatya'mızda ve Yeşilyurt'u muzda Hiç Kimsenin Hakkını Yedirmeyeceğiz.. Millet İçin İyi Yapılanı Destekleyeceğiz Haksızlığında Karşısında Olacağız.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İYİ Parti  Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

İYİ Parti  Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ziyarette yaptığı  konuşmada şunları söyledi ; Kısa  bir  zaman  önce göreve  geldik  ve  göreve  gelir  gelmez  ben  ve ekibim  sahaya  indik. Bizler Basın ve Medya'nın bizim  sesimiz   kulağımız  ve  paydaşımız  olacağı  bilinciyle ilk  önce  Malatya'mızda bulunan  basın,  yayın ve medya  kuruluşlarını ayrıca cemiyet  ve dernekleri ziyaret etme  kararı aldık. Sizler  olmadan  bizlerin  yaptığının çok da  bir anlamı  olmadığının  farkındayız. Bizlerin  verdiği  mücadeleyi  kamuoyu ile  paylaşacak   ve bilgilendirecek  olan  sizlersiniz. Bu  yüzden sizden  ricamız  doğru yaptığımız  çalışmalarda  bizlerde eksik  gördüğünüz  konularda  lütfen  bize  söyleyin  ve  bizimle  paylaşın.  Bizim  derdimiz  milletimizin  ve  memleketimizin  menfaatleri  doğrultusunda  hiç  kimseden   korkmadan  siyaset  yapmaktır.

Başkan Serdar Yıldız , Bizim  derdimiz  boş  ve etkisiz  bir  siyaset  veya  muhalefet yapmak   değil. Biz  İYİ Parti olarak iktidarın  ve  belediyelerin  iyi  yapığına  iyi  deriz ama  kötü  ve eksik  yaptığına da  kötü  der  ve  şiddetle  karşısında  oluruz. Bu  yüzden ben  ve ekibim  bundan sonra  her  bir  malatya'lının  ve Yeşilyurt'lunun dertleriyle dertlenip milletimizle birlikte  olacağız. Çıktığımız  bu yolda  bizlerle  yol arkadaşı  olmanızı  ve  bizlere  yol  gösterici  olmanızı  cani  gönülden  istiyorum. Bu  ziyaretten  dolayı  siz Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu ve Üyelerine  cani  gönülden teşekkür  ediyor  çalışmalarınızda  başarılar diliyorum.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise İYİ  Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Görevine atanan Serdar Yıldız  ve Yönetimine başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN