Başkan Murat Maskar, Birlik Mesajlarını Verdi

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farimaz, Başarılı çalışmalarıyla tanınmaktadır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farimaz, Başarılı çalışmalarıyla tanınmaktadır. Kendilerini Akçadağ Dayanışma Derneği de görmek ayrı bir yerinin olduğunu,  Hep birlikte Malatya’mıza ve Akçadağlı Hemşerilerimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Yönetim kurulumuzda bulunmasını istediğimiz kıymetli Tuğba Farımaz, Hanfendinin yönetimimizde bulunup derneğimizin faaliyetlerinde bize destek oluşu bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.

Kendisine şahsım ve Yönetim Kurulu Adına Teşekkür Ediyor, Beraber nice hayırlı işlere vesile olmayı temenni ediyorum. Tuğba Farimaz, Çalışkanlığıyla tanına ve yaptığı işlerini başarılı bir şekilde yapmaktadır. Siyasi kanadından çalıştığı ve başarılı çalışmalarıyla tanınan ve şimdide Akçadağ derneğinde başarılı bir şekilde görevini yerine getirmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN