Başkan Karaman, Malatya'da Gücümüze Güç Katıyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Sedat Alataş, Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Avcu,  Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap  Daşkıran, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Gazetecilerle bugün parti binasında kahvaltıda bir araya geldiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Sedat Alataş, Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Avcu,  Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap  Daşkıran, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Gazetecilerle bugün parti binasında kahvaltıda bir araya geldiler.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından, İl binasında düzenlenen kahvaltı programına, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Sedat Alataş, Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Avcu,  Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap  Daşkıran,  Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan, UDH Genel Başkanı Mehmet Zafer, Çok sayıda basın mensubu katıldılar…

BAŞKAN KARAMAN’DAN AÇIKLAMA…:

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Gerçekleştirdikleri kahvaltı programında şöyle dedi:

“Sayın İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, Sayın Yeşilyurt İlçe Başkanım, Battalgazi İlçe Başkanım, kadın kolları başkanım ve teşkilatı, sayın alperen ocakları başkanım, Sayın İl yönetim kurulu üyelerimiz ve çok kıymetli basınımızın güzide mensupları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz.

TEK ÇATI ALTINDA…:

Açıklama yok.

Yaklaşık 2.5 ay önce kongremizi yaparak il başkanlığı görevini arkadaşlarım ile üstlendik. Bu kısa süreçte Yeşilyurt, Battalgazi, Alperen Ocakları ve Kadın Kollarımızı tek çatı altına toplayarak binamızı açtık. Yönetim kurulumuzda görevlendirmelerimizi yaptık, Pütürge İlçe Teşkilatımızı 40 kişilik bir yönetim kurulu ile oluşturup kongre hazırlıklarına başladık. Ramazan ayında çok geniş ve yoğun bir katılımla iftar programımızı yaptık ve akabinde sahaya indik. 1 aylık kısa bir süreçte Doğanşehir sürgü ve Kurucaova mahallelerine ziyaretlerimizi yaptık ve gerçekten bizim bile tahmin edemeyeceğimiz bir şekilde karşılandık. Yine aynı zaman aralığında Merkez Sütlüce ve Topsöğüt ziyaretlerini gerçekleştirdik. Halkımızın gerçekten çok büyük bir teveccühü ile karşılandık.

500 CİVARINDA ÜYE…:

Geride bıraktığımız bu kısa zaman dilimi içinde 500 civarında yeni üye kaydı aldık. Geçtiğimiz Cuma günü Yeni Camii önünde tanıtım ve üye kayıt amaçlı stand açtık. Açmış olduğumuz standımızda günlük 70 ile 100 arasında kayıt almaya devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Kadın Kolları yapılanmamızda da bir görev değişimi gerçekleştirdik.  Kadın Kolları teşkilatımız görevi yeni devralmış olmalarına rağmen yaptıkları çalışmalar göz doldurdu ve projelerini faaliyete geçirdiklerinde malatyada Kadın kolları il teşkilatı olarak ilk sıralarda yer alacaklarına inancım tamdır. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ederim.

Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanlarımızda sahaya indiler ve çalışmalara başladılar. Ziyaretler ve esnaf gezileri olarak şu an sahada olan İlçe başkanlarımız bu ay sonu itibari ile de Merkez İlçelerimize bağlı tüm köyleri ziyaret edecekler. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE…:

Bundan sonraki süreçte her hafta bir ilçemizi ziyaret edip merkez ve köylerini dolaşıp sıkılmadık el bırakmamaya çalışacağız. Tabiki Bu süreçte Sosyal ve Kültürel faaliyetlerimizde olacak. Bizler Halktan kopuk bir başkanlık değil Halkla içiçe bir çalışmayı benimsiyoruz. Teşkilat yapımızda bu konjonktür üzerine kurulmuştur. İsteyen istediği an bizlere ulaşabilir. Halkımızdan aldığımız talepler ve bizim bizzat fark ettiğimiz şehrimizde gördüğümüz eksiklikleri bire bir belediye başkanlarımız ve Sayın Valimiz ile paylaşarak konunun da takipçisi oluyoruz. Sizlerden de ricam Malatyamız ile ilgili bizim göremediğimiz hususlar olursa bu konuda bizleri bilgilendirmenizi bekliyoruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN