Başkan Avcu'dan Kurban Bayramı Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Aysun Avcu' nün Mesajı Şöyle.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Bayramlar, barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır.

Toplumsal birlikteliğin daha derinden yaşandığı ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu milletçe hep birlikte yaşıyoruz. Bizim kültür ve inancımız darda kalana sahip çıkmayı, mazlum ve mağdurun hakkını savunmayı, muhtaç ve yoksulu korumayı, öksüz ve yetimleri sevindirmeyi, komşusu açken tok yatmamayı gerektirir.

 Bizler tarih boyunca bayramlarımızı bu anlayışla coşku içinde, heyecan içinde, birlik ve dirlik içinde kutluyoruz. Kurban Bayramı’nın ayrılmaz bir parçası olan Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul olmasını Allah’tan diliyorum. Evet gün olmuyor ki her gün birkaç vatan evladını toprak altına gömmeyelim. Bu mübarek günde gözü yaşlı Yüreği yangın yeri olan şehit anneleri ve babalarına bol sabırlar diliyorum.

Milletimiz sabırla, sağduyuyla, metanetle, olgunlukla her türlü zorluğun, her türlü sıkıntının üstesinden gelmeyi başarmış, ihtilafları değil ittifak noktalarını öne çıkararak, barış içinde bir arada yaşamak dileği ile.

Hakkıyla bayramları idrak edeceğimiz, İslam dünyasının her köşesinden yükselen feryatların dineceği, ülkemizin huzur, mutluluk ve refahla buluşacağı nice bayramlar

Diliyorum.

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN