Amatör Spor Kulüpleri Haftası Arguvan'da Büyük Bir Heyecanla Kutlandı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Amatör Spor Kulüpleri Haftası Arguvan’da Düzenlenmiş Olan Spor Etkinliğine: Arguvan Kaymakamı Adem Karataş, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Doğan, Arguvan, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Yunus Emre Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Ali Ayva, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yıldırım ve diğer kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşundan sonra amatör kulüplerin önemi ve misyonu hakkında Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Kılınç’ın açılış konuşmasıyla başlayan tören başta Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesinin Badmington sporu tanıtım gösterisi, bayanlar futbol takımı gösterisiyle devam etti. Akabinde sahneye çıkması için anons edilen Dünya Jeet Kune Do Federasyonu Uluslararası Halkla İlişkiler Direktörü Sifu Abdulkadir Yiğit ve 29 Agustos - 01 Eylül 2021 tarihlerinde Adana’da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Jeet Kune Do Şampiyonu İzzet Özkan ile birlikte Jeet Kune Do tanıtım gösterisi sunmuştur.

 Gösteride sunulan trapping, gözlerini bağlayarak chi sao ve Bruce Leenin sergilediği meşhur one inch punch vuruşunu öğrencisi üzerinde gösterdi. Büyük heyecan uyandıran Sifu Yiğit, gösterisiyle büyük alkış toplamış protokolde bulunanlar tarafından takdir edildi. Sifu Yiğit “ Arguvan’ da bu sporun yerleşmesi için mücadele etmekteyim. Bu ilçe den çıkaracağım öğrencileriler ile gerek Türkiye ve Avrupa şampiyonalarına gerekse dünya şampiyonalarına güçlü bir ekip oluşturacağıma inanıyorum, Amatör spor kulüpleri profesyonellerin temelidir. Profesyonelliğe yükselmeyi hedefleyenler amatörler içinde sağlam temelleri kurmalıdır aksi halde profesyonelliğe yükselmeden yıkılır. Zira yolu uzun olanların yanında uzun vadeli yol azığı bulundurmalıdır“ dedi. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN