Sıkıntı Aşılacaktır - OĞUZ FEHMİ HAKVERDİ

Sıkıntı Aşılacaktır


Türk devleti olarak dünya gelişmelerine ayak uydurup iyi bir seviyede ilerlemeyi sağlamış bir durumdayız. İlerlemenin ulusun ileri seviyede yer alması için tek yolun ilim ve teknikle çalışmak olduğu bilincine sahip bir milletiz.

 Türk devletinin şu andaki gücü küçümsenecek bir noktada değildir. Nüfusumuz 80 milyonu geçmesi, sanayide ve işletmelerimizin organizasyonunda ilerlemelerimiz ışığında dünya devletleri arasında iyi bir yere sahip olduğumuz gerçektir.

Tarihi olarak ta hiçbir devletten aşağı kalır tarafımız olmadığı gibi daha üstün vasıflara sahip olduğumuz bir gerçektir.

Devletler, ülkeler zaman zaman, yaşamlarında zorluklara ve sıkıntılara girebilirler. Bizim de ülke olarak 2020 yılında iktisadi bakımdan zorluklar yaşadığımız söylenmektedir. Devletimizin bu zorluğu yenmek ve düzeltmek için içerde ve dışarda bazı tedbirler aldığı görülmektedir. Devletimizin bu mücadeleyi de kazanacağını bir gerçek olarak görüyorum.

Bizler de bu devletin ve milletin bir ferdi olarak devletin yanında yer alarak manevi ve maddi katkıda bulunmalıyız.

Devletimizin gelişmesini çekemeyenler milletimizin zayıf düşmesi için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak bunda muvaffak olamayacaklar, utanacaktırlar.

En zor şartlarda bile bir kurtuluş savaşı kazanan ve bir devlet kuran bu millet bu savaşı da kazanıp dünyada daha ileri bir seviyede yerini koruyacaktır.

Bu devletin, bu milletin bunu da başaracağı inancındayım.

Saygılarımla.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
06Ağs

Kıbrıs Barış Harekatı

06Tem

Kurban Bayramı

06Haz

Fatih Sultan Mehmet 

05Şub
20Ara

- ATTİLA -