Corona Virüsünü Asla Hafife Almayın - METİN TATAR

Corona Virüsünü Asla Hafife Almayın


Dünya’yı ateş paçasına çeviren CORONA VİRÜSÜNÜ, tüm vatandaşlarımızın hafife almamalarını ve uyarılara mutlaka riayet göstererek uymalıyız ve uymayanları uyaralım. Bu CORONA VİRÜSÜNÜ, hafife almayınız ve dikkatli olmalıyız. BU VİRÜS, Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyayı sarmış bir durumda ve hep birlikte devletimizin açıkladığı uyarılara dikkat edelim ve uyalım.

Allah’ın izniyle bu VİRÜSÜ’de ezeceğiz ve üstesinden geleceğiz, Bakınız bazı Ülkelerde sokağa çıkma yasağı uygulanırken bizim Ülkemizde sakin bir şekilde izlenmektedir. Bizler Ülke olarak devletimizin açıklamalarına kulak verelim ve bu açıklamalara uyalım, Uymayanları uyaralım hep birlikte.

Bakınız İtalya başta olmak üzere birçok ülkede bu meselenin boyutu beklenenin çok üzerinde bir felaketle sonuçlanacağı görülmektedir. Bizler Ülke olarak biraz daha dikkatli olmalıyız. Hele hele 65 yaş üzeri olan vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasınlar ve tüm yapılan uyarılara dikkat etmeliler. CORONA VİRÜSÜNÜN ne kadar tehlikeli olduğu zaten ortadadır.

Geçen hafta CORONA ile ilgili haberler çıktığında bizler mizah yapıyorduk, bugün görüldü ki bu mesele mizah boyutunu çoktan aşmış durumda ve bire bir temaslarla bu salgın artış göstermektedir. Mümkün olduğu kadar fazla bir araya gelmeyiniz. Bu CORONA VİRÜSÜNÜN, ne kadar tehlikeli olduğunu hep birlikte görüyoruz. Hep birlikte çok dikkatli olmalıyız.

Geliniz hep birlikte EVDE KALALIM Kampanyasına uyalım. Önce sağlığımızı düşünelim. Sağlık herşeyden önde gelmelidir ve unutmamalıyız ki, arkamızdan hiç kimse ağlamasın. Geliniz hep birlikte bir olalım tüm yapılan uyarılara uyalım. Çevremizdeki korunma kurallarına riayet etmeyenleri uyaralım. Zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayalım.

Bu CORONA VİRÜSÜ ile gelecekte bizi neler bekliyor üç aşağı beş yukarı göreceğiz. Eğer bizler Ülke olarak birlik için olursak ve devletimizin tüm uyarılarını yerine getirirsek Allah’ın izniyle bu CORONA VİRÜSÜ’nüde yeneceğiz.

Gece gündüz demeden sağlık personellerimizi destekliyoruz ve kutluyoruz. Sağlık personellerimiz için çok zor bir dönemdir. CORONA VİRÜSÜNÜN Çıktığı günden beri gece gündüz demeden başarılı bir çalışma yapan Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum. CORONA VİRÜSÜ karşısında özverili çalışan sağlık bakanımız ve yine sağlık çalışanlarını kutluyorum.

Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda bu içimizdeki CORONA VİRÜSÜ belasınıda yeneceğiz ve Ülke olarak düzlüğe çıkacağız. Tarihte büyük badireler atlatmış milletimiz bu belayı da sağduyuyla atlatacağına inanıyorum. Allah bu güzel Ülkemizin insanlarının yardımcısı olsun inşallah.

Selam ve Sevgilerimle…

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 3

  • Enver | 02 Nisan 2020 19:38

    Tespitler yerinde...Devamını bekliyoruz

  • cebrail | 26 Mart 2020 15:43

    halkı aydınlatınız için teşekkürler

  • Kenan emre | 25 Mart 2020 22:54

    Rabim biran önce şifasını da nasip etsin inşallah

YAZARIN SON 5 YAZISI
12Oca

Güzel Güzeldir

29Kas

Duamız Sizinle…

03Ara

Engelliler Haftası Kutlu Olsun

06Tem

Bayram Geldi Hoş Geldi..

31Ara

Ben Okula Giderken…