Ensest İlişkiler... - İSMAİL HAKKI DALAK

Ensest İlişkiler...


Akraba içi ilişkiler, Türk örf ve ananelerine ve Yüce dinimiz İslam’a aykırıdır. Olması asla kabul edilemezdir. Biz Millet olarak bu tür birliktelikleri asla kabul edemeyiz, hoş göremeyiz. İşin İslami boyutuna girmeyeceğim. Ama kısaca söylememiz gerekirse nikâh altında bulunduğumuzda bir araya gelemeyeceğimiz insanlar var. Bir de nikâh akdimiz bulunmasa dahi bir araya gelemeyeceklerimiz var.

Televizyon dizilerinde nikâh altında bir araya asla gelemeyeceğimiz kimseler ile ilişkiler yaşanmakta, bu Milletimize izletilmekte, RTÜK derin bir uykuda uyumaktadır. Yeter kardeşim. Bu gibi durumlar televizyon karşısından kaldıramadığımız yeni nesil için zamanla normal karşılanacaktır. Buna devlet olarak el atmalıyız. Hükümet olarak kanunlar çıkartmalıyız. Gereken en büyük cezaya çarptırılmalılar. Yapılması gereken en büyük yaptırım ile karşı karşıya kalmalılar ki hadlerini bilsin bu kendini senarist zanneden soytarılar. Bu ülkenin kilit taşlarıyla oynamak isteyenlerin içimizdeki kalem tutan zibidileri.

Son zamanda tabi konu yargıda olduğu için teferruata girmeyeceğim. Amca yeğen desem galiba yeterlidir. Kesinleşmeden yargılamak haddimiz değil. Ama gazete manşetlerinden bir türlü inmiyor. Neden bu kadar prim veriliyor anlamış değilim. Her gün bu kabul edilemez olayı farklı yönleriyle okumak zorunda mıyız? Artık yeter.

Buradan Anne ve Babalara sesleniyorum, lütfen televizyon programlarında seçici olalım. Magazin programlarından uzak duralım. Çocuklarımızın ne izlediklerine mutlaka dikkat edelim.

Ülkemiz gerek dışarıdan aba altından sopa göstermekle ki asla pabuç bırakmayız, gerek içerideki uzantılarıyla zayıf düşürülmeye çalışılırken birde bu soytarılıklar. Yeter, herkes haddini bilsin. Biz rahata ulaştıkça birilerinin rahatları kaçıyor. ABD’nin, AB’nin Ortadoğu’da ne işi var. Kuduz köpekler gibi salyaları akarak buralarda geziyorlar. Bazen DEAŞ, bazen PKK, YPG, KCK ve daha niceleriyle Ortadoğu karıştırılıyor. Üzerimize üzerimize geliniyor. Çünkü tüm dünyanın korktuğu yegane devletiz.

Hal böyleyken her yerden vurmaya çalışıyorlar. Ama biz kimseye prim vermeyeceğiz. Biz yüce Türk Milletiyiz. Peygamber Efendimizin (SAV) hadisi şerifine nail olmuş Fatih’in torunlarıyız. Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (SAV)’nın ümmetiyiz.

Türk İslam coğrafyası zulüm altında. Yapanların dini imanı yoktur anladık ta Müslüman ülkelerin neden sesi çıkmıyor onu bir türlü anlamadık. Ama buradan tüm dünyaya sesleniyoruz ki, Arakan Türkiye’dir, Filistin Türkiye’dir, Musul Kerkük Türkiye’dir, Kıbrıs Türkiye’dir, Doğu Türkistan Türkiye’dir. Nerede zulüm varsa mazlumların yanında Türkiye vardır. Çünkü Türkiye’nin üzerinde Peygamber (SAV) Efendimizin duası, Allah’ın yardımı vardır.

ABD, AB ve diğerleri bu Ülkede siyaset belirleyemez, yön çizemezsiniz. Haddinizi bilin. Ha aranızda ensest ilişki yaşayabilirsiniz. Aman ha bizden uzak olun.

Anne Babalar lütfen dikkat! Çünkü mutlu yarınlar ve düzenli hayatlar sizlerin elinde.

Selam Saygı ve En Kalbi Dualarımla…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…