Kötünün İyisi - CERCİŞ KIRLIOĞLU

Kötünün İyisi


Evkur yeni malatyaspor konuk ettiği konyasporla  saha ve seyircisi önünde berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı.

çalkantılı günler geçiren malatya spor zaman zaman iyi oynadığı maçta rakibine üstünlük sağlayamadığı gibi seyirciyi memnun edecek bir futbolda sergileyemedi.

Deplasmanda yardımcı antrenörlerin nezaretinde maça çıkan takımımız karabük sporu yenerek güzel bir sükse yapıp ileriki haftalar için taraftarlarını umutlandırmıştı .

yeni bir hocayla anlaşıldıktan sonra taraftarlarımızın beklentisi daha güzel bir maç ve galibiyet ancak deyim yerindeyse  evdeki hesap çarşıya uymadı.

Beklentilerin altında bir futbol ve hafta içi avrupa kupası oynamış birazda yorgun olan konyasprv karşısında kayda değer futbol oynayamayarak taraftarlarını üzmüştür.Tabiki hocanın takımı tanıması biraz zaman alabilir işte buzamanın çok kısa olması lazım yoksa atı alan üsküdarı geçer kısacası hocanında takımında bir an önce toparlanarak lige ağırlığını koyması lazım aksi halde takımı çok zor günler bekleye bilir.

Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekirken sayıları azda olsa bazı kesimlerin  başkan ve yönetimine saldırarak takımı bırakmasını istemiştir ancak başkan adil gevrek dik durup bu şahıslara pirim vermeyerek görevinin başında kalarak çok akıllı bir iş yapmıştır ve takımı kaosa sürüklenmesini önlemiştir.

Hakem hatalarının hat safhaya ulaştığı bugünlerde malatyaspor'da payına düşeni almıştır hakemlerin takımımıza bir garezlerininin olduğuna inanmıyorum onlarda insan hata yapabiliyorlar takımın başarısızlığını hakemleri çok fazla suçlayarak kapatmaya kalkmasınlar.Takımımızın ileriki haftalarda daha iyi olacağı inancındayım bu zor günleri başkanıyla hocasıyla futbolcusuyla ve taraftarıyla büyük bir dayanışma göstererek aşacağız.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Otuz Yıldır Beklenen Galibiyet

08Kas

Kurtlar Sofrası

03Ekm

Kötünün İyisi

26Ağs
17Ağs

Güzel Başlangıç