Malatya Çelik Spor Kulübü Madalya İle Döndü

Malatya Çelik Spor Kulübü Karate Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakalarından Madalya İle döndü. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları, 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Elazığ, Aksaray, Adıyaman, Kahramanmaraş, Erzincan, Aydın, Düzce, Kırklareli illerinde yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde  Elazığ İlinde Düzenlenen Karate Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları katılım sağlayan Malatya Çelik Spor Külübü 1. lik 2.cilik ve 3.lük malalayası ile İlimize  kazandırdılar.

Konu ile Basın açıklaması yapan. Çelik sor Kulübü başkanı Muhammet Kemal Gülşen 08-10 Nisan 2022 Elazığ ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakalarına çelik spor kulübü öğrencilerimizden Yağız ÖZÇELİK 1. CİLİK Kerem GÜLŞEN 2. lik  Melike GÜLŞEN İSE 3.'lük madalyası ilimize kazandırmışlardır. buradaki başarı ilimizin başarısıdır.

emeklerinden ötürü Çelik spor kulübü antrenörümüz sensei Mustafa ÇELİK ve yardımcı antrenörümüz Caner AYGÖREN hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Aylar öncesi İlimize madalya getirmek için gece gündüz demeden sıkı bir antrenman yapmaktayız. Bugün Elazığ ilinde derece yapan öğrencilerimizi tebrik ederim. kazan her zaman olduğu gibi bugünde Malatya ilimiz olmuştur.

Karatenin ilimizde gelişip ilerlemesi ve bu büyük başarılara imza atmamızdaki en büyük desteğimiz siz değerli basın mensupları sayesinde olmuştur. Malatya basınımıza, spora, Sporcuya ve karate'ye desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür ederim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN