Karete'de Yeni Kuralar Semineri Düzenlendi

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Adıyaman ilinde, Cumhuriyet Kapalı Spor salonunda düzenlenen, Antrenör ve Hakem Eğitim Gelişim seminerlerinde Minik Gülşen kardeşler seminerin gözdesi oldu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen Antrenör, Hakem Eğitim Gelişim seminerleri Adıyaman ili Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Seminere Karate,  kurulundan Başkanı,   Recep Onat,  Necip Kaplan, Ünal Polat,  Ali Avcı ve Türkiye Karate Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi, Dünya ve Avrupa Hakem Kurulu Üyesi, Uğur Kobaş,  nezaretinde teknik, taktik ve oyun kuralları hakkında bilgiler verildi.

Başta Adıyaman ili olmak üzere, Bir çok ilden antrenör hakem ve öğrencilerin, katılımı sağlanırken Malatya ilimizden Melike ve Kerem Gülşen kardeşler minik katılımcı olarak,  Seminerin göz bebeği oldular.

Antrenör, ve Hakem Eğitim Gelişim seminerinin ev sahipliği üstlenen, Adıyaman Karate İl Temsilcisi Musa Tepe ve Avrupa Hakemi İsmail Günay ile birlikte ortak, bir basın açıklaması yaparak, Antrenör, ve Hakem Eğitim Gelişim seminerleri Adıyaman ilinde yapılmasını onay veren, Türkiye Karate Federasyon Başkanımız Esad Delihasana'da sizler aracılığıyla bir kez daha teşekkür ederiz dedi.  Karate, kurulu eğitmenlerimize ve ilimize il dışından gelen tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkürler ederiz. Birlik ve beraberlik çatısı altında sizlerle bir arada olmak bizleri çok mutlu etti dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN