İstanbul Sultangazi Sporcularının Başarısı Konuşuluyor

Budokaido Millî Antrenör Seydi Battal Gazi Özçınar, 16. Mart 2022 tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Türkiye Budokaido şampiyonasında İstanbul Sultangazi sporcuları 1.Altin 3 bronz madalya ile güzel bir başarı yakaladılar. Antrenörlüğünü Malatyalı ünlü antrenör Seydi battal gazi Özçınar ın yaptığı budokaido Türkiye şampiyonasında.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Selnur ağaya Türkiye şampiyonu oldu Muhammed efe denizhan Türkiye 3 oldu Nur Zehra Denizhan ve Zilan sumeli Türkiye 3 oldular şampiyonada ayrıca üstün varlık gösteren Nisanur sağ deniz Beren cavgin Aleyna Denizhan zinar sumeli Nergiz sumeli ve Hüseyin Ali Şahin Madalya müsabakalarında talihsiz bir yenilgi aldılar genelde çok etkin müsabaka yapan Sultangazi sporcular dürüst karşılaşma sergilediler.

 30 ilden 1200 sporcunun katıldığı Türkiye şampiyonasında kıran kırana geçen musabkalar 5 gün sürdü Sakarya Serdivan kapalı spor salonunda düzenlenen şampiyonaya katılım yüksekti sporcularim teknik kapasiteleri yüksekti ancak pandemi nedeni ile uzun süre antreman ve maçlar yapılmayınca onlarca millî Sporcu beklemenin altında müsabaka performansı sergilediler.

 sporcularim Balkan ve Avrupa şampiyonasına hazırlanıyoruz inşallah pandemisiz Yeni bir program medodu hazırlıyoruz pandemi öncesi yakaladığımız parfonmansi yakalayacağız derece alan sporcularından Nur Zehra Denizhan, AleynaDenizhan Muhammed efe denizhan Malatyalı sporcularımızdan olup bu başarımızı inanıyorum Ramazan ayı boyunca güzel bir çalışma ile yapılacak Balkan, Avrupa şampiyonalarında il üçe girecektir Malatyalı iş adamlarından destek bekliyoruz bu konuda öncelikli Malatyalı iş insanların bu başarılı sporcularima öncelik vermelerini arzuluyorum. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN