İş İnsanı Erol Ağca 'Senyor Gardin Hotel' İle Turizme Atıldı

Malatya'lı İş İnsanı ve Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağca Turizm Sektörüne Senyor Gardin Hotel İle Adım Attı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya'lı İş İnsanı ve Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağca Turizm Sektörüne Senyor Gardin Hotel İle Adım Attı. Malatya’nın başarılı İş İnsanlarından Erol Ağca  Tekstil sektöründen sonra Turizm’de el attı.

İstanbul Fatih Kumkapı Sahilinde Senyor Gardin Hotel ismi ile yeni bir otel açan Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağca burası Malatya'lıların İstanbul’daki Evi dedi.

Bizler İstanbul'da İş hayatını sürdürmemize rağmen her zaman Malatya'mıza ve memleketimize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İş yoğunluğumuzdan fırsat buldukça ve Yeni Malatyaspor'un evinde oynadığı maçlara geldiğimiz zaman Malatya’mızı ve köyümüzü ziyaret edip slayı rahim yapma fırsatı buluyoruz.  Biz her ne kadar İstanbul'da yaşa sakta memleketimizde bulduğumuz sıcaklığı, sevgiyi ve muhabbeti ancak İstanbul'da bir araya geldiğimiz hemşerilerimizle gidermeye çalışıyoruz. İşte bizde açtığımız yeni otelimizle ( Senyor Gardin Hotel  ) tüm hemşerilerimizi burada bir arada görmek memleket hasretini en azından da yaşamaları için kendi evlerine bekliyoruz dedi.

İş İnsanı Erol Ağca, İstanbul Fatih Kumkapı Saraç İshak Mah. Tulumba Çıkmazı , Sok.No 7/1 adresinde açtığımız otel bizim değil tüm hemşerilerimizin oteli ve evidir. İstanbul'a yolu düşen tüm hemşerilerimiz Otelimizde misafir etmek ağırlamak bizleri oldukça menmun edecektir. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN