Güncel

Güncel Haberleri

“Malatya Günleri 2017 ” 1 - 5 Kasım Günleri Düzenlenecek

İstanbul “Malatya Günleri 2017 ” 1 Kasım Perşembe  – 5 Kasım Pazar tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Miting Alanında gerçekleştirilecektir.

Malatya Tanıtım Günlerinde Yeşilyurt Rüzgârı Esti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Ankara’da dört gün süren ‘Malatya Tanıtım Günleri’nde açtığımız standımızı ziyaret eden hemşerilerimizi en güzel şekilde misafir ettik.

Mabesem Gönüllere Dokunuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM)’nin faaliyetleri Malatya sınırlarını aşarak, Türkiye’nin başkenti Ankara’ya misafir oldu.

Ekim Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının II. birleşimi, 16 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 14.00 de meclis toplantı salonunda yapıldı.

Hekimhan İlçe Merkezi Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçe merkezinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

MASTÖB Kadın Kollarından Aşure Etkinliği

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Merkez Kadın Kolları ve Kavaklıdere Rıka Köyü Derneği Ortak Aşure Etkinliği Düzenledi.

Ağbaba, Yaşanabilir Bir Türkiye, CHP İktidarı İle Gerçek Olacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli AĞBABA, TÜİK’in açıkladığı işsizlik verileri üzerine yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Vali Kaban, Stk ve Esnaf Standlarını Ziyaret Etti

Vali Ali Kaban ‘Malatya Tanıtım Günleri’ kapsamında Atatürk Kültür Merkezinde Sivil Toplum Örgütlerinin ve satış yapmak amacıyla stand açan esnafların standlarını ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi’nin Standı Yoğun İlgi Görüyor

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayan Malatya Tanıtım Günleri’nde yer alan Battalgazi Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görüyor.

Battalgazi İlçesinin Tarihi Ve Kültürel Değerleri Tanıtılıyor

Ankara’da devam eden Malatya Tanıtım Günleri’nde yer alan Battalgazi Belediyesi’nin standı ziyaretçi akınına uğruyor.

Malatyalılar Valilik Standında Hasret Giderdiler

Malatya Tanıtım Günleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezindeki Valilik standında oturup sohbet eden Malatya’da ve Ankara’da yaşayan Malatyalılar bir araya geldiler.

Vali Kaban, Televizyon Programlarına Konuk Oldu

Vali Ali Kaban, Ankara Atatürk Kültür Merkezinde ‘Malatya Tanıtım Günleri’ münasebetiyle Vuslat Tv. ve Er Tv.’nin açmış olduğu ve yayın yaptığı standında bant yayını ve canlı yayın programına katıldı.

Çalık, ‘Malatya Tanıtım Günleri’ Stantlarını Ziyaret Etti

Çalık, “Malatya bütün güzellikleri ile Ankara’da tanıtılıyor. Malatya’yı en iyi şekilde tanıtmaya ve temsil etmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Kaban, Evkur Yeni Malatyaspor Standını Ziyaret Etti

Vali Ali Kaban, bugün Evkur Yeni Malatyaspor standını ziyaret ederek forma imzaladı.

Bakan Tüfenkci, İzmir’de Malatyalı İş Adamlarıyla Buluştu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İzmir’de Malatyalı İşadamları Derneğince (MİAD) düzenlenen Ege Bölgesi İşadamları Toplantısı’na katıldı.

Toplam 16102 haber.