Gazeteci Yazar Özdemir'in 4. Kitabı 'Kalplerin Işığı' Çıktı

Araştırmacı -Gazeteci Yazar- Kamile Özdemir'in 4. Kitabı 'Kalplerin Işığı' Adlı Yeni Kitabına yoğun ilgi gördü. Aslen Şanlıurfalı olan Araştırmacı -Gazeteci Yazar- Kamile Özdemir'in 'Kalplerin Işığı' Adlı Yeni Kitabına okuyucular tarafından takdir edildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Araştırmacı -Gazeteci Yazar- Kamile Özdemir’in 4. Kitabı “Kalplerin Işığı” Adlı Yeni Kitabına yoğun ilgi gördü. Aslen Şanlıurfalı olan Araştırmacı -Gazeteci Yazar- Kamile Özdemir’in “Kalplerin Işığı” Adlı Yeni Kitabına okuyucular tarafından takdir edildi. Araştırmacı -Gazeteci Yazar- Kamile Özdemir’in “Kalplerin Işığı” Adlı kitabı Liman Yayınevi tarafından basılan “Kalplerin Işığı – Kur’an-Kerim’den İnciler” adlı eserin bütün online satış noktalarından, kitabevlerinden temin edilebileceği kaydedildi.

Şanlıurfalı Araştırmacı -Gazeteci Yazar- Kamile Özdemir’in 4. Kitabı “Kalplerin Işığı” Adlı Yeni Kitabı Çıktı.

3 yıl aradan sonra 18 ay zaman zarfı içinde, yaptığı kitap çalışmasıyla yeni bir eseri okurlarına kazandırdı. Liman Yayınevi tarafından basılan “Kalplerin Işığı – Kur’an-Kerim’den İnciler” adlı eserin bütün online satış noktalarından, kitabevlerinden temin edilebileceği kaydedildi.

Yazar, Kamile Özdemir, Yeni Kitabının Piyasaya Çıkmasıyla İlgili Şunları Söyledi:

“Günlük yaşantımızda Kur’an-ı Kerim’i kendimize rehber etmediğimiz sürece, kör, topal ve sağır yaşamaya mahkûm oluruz. Şunu unutmayalım ki, kişiyi karanlıktan aydınlığa götürecek ve kötü amellerden kurtaracak olan Kur’an-ı Kerim’i hafızalarda değil, hayat yaşantımıza kattığımızda bir anlam kazanacaktır.

Bir Varız, Bir Yokuz… O Daima Var Olandır. 

Yeni bir kitabı sizlerle buluşturmanın heyecanı içindeyim. 18 ay zaman zarfı içinde, üzerinde çalışma yaptığım kitabımız sıcağı sıcağına raflarda yerini aldı. Bir yazar için en mutlu an bu olsa gerek” dedi.

Araştırmacı, Gazeteci Yazar Özdemir, “Kalplerin Işığı” Adlı Yeni Kitabına İlgi Gösteren Okuyuculara Teşekkür Etti ve Tüm İslam Aleminin Ramazanlarını Tebrik Ediyorum ve Allah Ramazanlarınızı Kabul Etsin İnşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN