Faruk Akbaş Fotoğraf Atölyesi Sona Erdi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından düzenlenen  'Faruk Akbaş'la Nemrut Fotoğraf Atölyesi sona erdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından düzenlenen  “Faruk Akbaş’la Nemrut Fotoğraf Atölyesi sona erdi.

“ATÖLYE, MAFSAD’TA İKİ GÜZEL SUNUMLA BAŞLADI”

MAFSAD’ın haftasonu, Faruk Akbaş liderliğinde düzenlediği atölye kapsamında İstanbul, Konya, Dalaman, İzmir ve Malatya’dan katılan fotoğrafçılar ilk gün MAFSAD’ta Sualtı Fotoğrafçısı Tamer Günal’ın sualtı fotoğraf sunumu ve İsmail Ellez’in “Küba” adlı sunumlarını izlediler.

“FOTOĞRAFLAR ÜLKEMİZİN TANITIMINDA KULLANILACAK”

Ertesi gün Nemrut’a geçen grup Karakuş Tümülüsü, Cendere Köprüsü, Eski Kahta Kalesi ve Arsemia Antik Kentini fotoğrafladıktan sonra gece Nemruttaki Heykelleri yıldızlar eşliğinde görüntüleyerek görsel gücü yüksek fotoğraflar çektiler. Ülkemizin de tanıtımında kullanılacak olan bu fotoğraflar için katılımcılar gecenin soğuğunda bayağı emek harcadılar.

“LEVENT VADİSİNİ DE GEZDİLER”

Atölyenin son gününde farklı illerden gelen katılımcılar Levent Vadisi’ni gezdiler. Seyir Terası’nı ve Vadinin farklı yerlerini gezen fotoğrafçılar Yalınkaya Tırmanış Bahçesinde  de birbirinden güzel fotoğraflar çektiler. Ekstrem Dağcılık Kulübü’nün sporcuları tarafından yapılan kaya tırmanışlarını fotoğraflayan katılımcılar Levent Vadisi’ne hayran kaldılar.

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Parantez Eğitim Kurumlarının katkılarıyla gerçekleştirilen atölyenin sonunda katılımcılara Faruk Akbaş imzalı Gezi Fotoğrafçılığı kitabı ve katılım belgesi takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN